Γιώργος Κουβαράς: Από την Ιθάκη στην τηλεόραση, η αγάπη για το τραγούδι και οι αναπάντεχες προτιμήσεις
Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει την κλίση του στο τραγούδι από μικρή ηλικία και εξηγεί γιατί τελικά ακολούθησε διαφορετική πορεία.
Ο Γιώργος Κουβαράς, γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Νωρίς Νωρίς” της ΕΡΤ, όπου μοιράστηκε πτυχές της προσωπικότητάς του που ίσως ξαφνιάσουν το κοινό. Αναφερόμενος στην ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στο τραγούδι, ο Κουβαράς αποκάλυψε ότι οι Επτανήσιοι, καταγωγή του οποίου είναι, έχουν ένα ιδιαίτερο “τραγουδιστικό λόγο” και ρυθμό.
“Τραγουδάω από μικρό παιδάκι και μου έλεγαν να γίνω τραγουδιστής”, εξήγησε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι, σε αντίθεση με άλλους, οι δικοί του γονείς τον ενθάρρυναν να ακολουθήσει καριέρα στο τραγούδι. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε πως δεν είχε πάρει ποτέ οριστική απόφαση, προτιμώντας να αφήνει τα πράγματα να εξελιχθούν. “Νομίζω όμως ότι ήμουν λίγο συντηρητικός για να γίνω τραγουδιστής”, συμπλήρωσε, παρόλο που η δημοσιογραφία, αν και όχι συντηρητική, είναι “λίγο πιο μαζεμένη” και έχει άλλου τύπου απαιτήσεις.