Ενημέρωση με ένα κλικ

Κατερίνα Καινούργιου: Έντονα σχόλια για την ελληνική συμμετοχή στα Miss Universe

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την απογοήτευσή της για την επιλογή της εκπροσώπου της Ελλάδας, εστιάζοντας στην αισθητική διαφορά με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με έντονο τρόπο τα φετινά καλλιστεία Miss Universe, που διεξήχθησαν την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, μέσα από την εκπομπή της. Εστίασε τόσο στο υψηλό επίπεδο των συμμετοχών όσο και στην ελληνική εκπροσώπηση.

Την Ελλάδα φέτος εκπροσώπησε η Μαίρη Χατζηπαύλου, για την οποία η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε ότι, αν και παρακολούθησε ένα μέρος του διαγωνισμού και εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά των γυναικών, δεν θεωρεί ότι η συγκεκριμένη επιλογή εκπροσωπεί επάξια τη χώρα.

«Τι γυναίκες από άλλο πλανήτη είναι αυτές;! Αν τις δείτε θα πάθετε σοκ! Δεν έχω δει πιο ωραίες γυναίκες μαζεμένες», ανέφερε χαρακτηριστικά για τις διεθνείς συμμετοχές.

Σχετικά με την ελληνική εκπροσώπηση, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την απογοήτευσή της: «Και έχουμε στείλει εμείς αυτή την κοπέλα που -να είναι καλά το κορίτσι- αλλά γίναμε τόσο ρεζίλι, δηλαδή αντικειμενικά… Δεν είναι ελληνική ομορφιά».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Δεν μιλάμε για ελληνική ομορφιά… σε σχέση με τις άλλες… για ποιον λόγο το κάναμε αυτό; Η κοπέλα είναι ωραίο κορίτσι, αλλά δεν είναι για να πάει στα Miss Universe βρε παιδιά».

«Δηλαδή είπε κάποιος “ουάου, στείλαμε την ωραιότερη”; Θα λέμε ψέματα; Μια χαρά είναι η κοπέλα, αλλά για εδώ, δεν είναι για να πάει στα Μις Κόσμος. Όταν βλέπεις τις άλλες λες “που τις βρήκαν όλες αυτές;” Δηλαδή είναι… Τι να σου πω; Μπράβο στα κορίτσια», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com