Ενημέρωση με ένα κλικ

Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού, με τα φαινόμενα να εντείνονται στη δυτική Ελλάδα.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου. Οι βροχές και οι καταιγίδες που ήδη πλήττουν τη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα, αναμένεται να ενταθούν εκ νέου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Για την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα νησιά του Ιονίου, συμπεριλαμβανομένων της Κέρκυρας, των Παξών, της Λευκάδας, της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης, καθώς και στις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου.

Η πρόβλεψη κάνει λόγο για σταδιακή ύφεση των ισχυρών φαινομένων από αργά το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com