Ενημέρωση με ένα κλικ

ΠΑΟΚ: Συναρπαστική νίκη και πρωτιά στον όμιλο του FIBA Europe Cup

Οι "ασπρόμαυροι" επικράτησαν της Μπράουνσβαϊγκ με 88-87 χάρη σε εύστοχες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό του στο FIBA Europe Cup, έπειτα από μια δραματική αναμέτρηση με την Μπράουνσβαϊγκ, την οποία και νίκησε με σκορ 88-87. Η πρόκριση εξασφαλίστηκε χάρη σε καλάθια της τελευταίας στιγμής, με τον Μπεν Μουρ να κερδίζει φάουλ 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και να μετατρέπει τις βολές σε νίκη για την ομάδα του.

Η ελληνική ομάδα είχε χτίσει προβάδισμα μέχρι και 13 πόντων κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η Μπράουνσβαϊγκ κατάφερε να μειώσει τη διαφορά, να περάσει μπροστά λίγο πριν το τέλος, αλλά τελικά δεν ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να επιβάλλει τον ρυθμό του από το πρώτο δεκάλεπτο, σκοράροντας 30 πόντους. Παρόλο που στο 18′ η διαφορά έφτασε στο +13 (46-33), η γερμανική ομάδα άρχισε σταδιακά να ανακάμπτει. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 50-41, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα της Μπράουνσβαϊγκ βελτιώθηκε, μειώνοντας την απόσταση. Στο 30′ το σκορ διαμορφώθηκε σε 63-58, προμηνύοντας ένα αγωνιώδες φινάλε. Στο 35′ η Μπράουνσβαϊγκ ισοφάρισε σε 74-74 και λίγο αργότερα πήρε και το προβάδισμα, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε πραγματικό θρίλερ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com