Θάνος Καλλίρης: “Πικράνθηκα που δεν με κάλεσαν” – Η αντίδραση για το “Χαμόγελο του Παιδιού”
Έντονη δυσαρέσκεια του γνωστού τραγουδιστή για την παράλειψή του από την επετειακή εκδήλωση του φιλανθρωπικού ιδρύματος, του οποίου μάλιστα έχει συνθέσει τον ύμνο.
Ο Θάνος Καλλίρης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, στρέφοντας τα βέλη του κατά της διοίκησης του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έδειξε ενοχλημένος από την απόφαση να μην συμπεριληφθεί στη λίστα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην επετειακή γιορτή για τα 30 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος. Το παράπονο εντείνεται, καθώς ο ίδιος ο Καλλίρης είχε συνθέσει το τραγούδι του οργανισμού το 1995, έπειτα από επιθυμία του αείμνηστου Ανδρέα Γιαννόπουλου.
“Μόλις καταλάβει από εκεί ψηλά ο μικρός Ανδρέας το πόσο -μα ΠΟΣΟ- με πικράνατε που δεν με καλέσατε στα 30 χρόνια του συλλόγου ΜΑΣ, είμαι σίγουρος πως απόψε θα ‘ρθει στα όνειρά μου να με παρηγορήσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καλλίρης στην ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας την προσωπική του σύνδεση με το ίδρυμα. “Γιατί αυτός μόνο ξέρει από εκεί ψηλά τι σημαίνουν τα αγνά πράγματα. Οι αλήθειες”, προσέθεσε.
Συνεχίζοντας, ο τραγουδιστής τόνισε: “Δεν είναι οι βραβεύσεις, τα κανάλια, τα διάσημα πρόσωπα. Είναι η ιδέα! Κι εγώ ήμουν εκεί. Σε όλη την αρχή. Με όλη μου τη δύναμη. Αμισθί. Και γενικά ΠΑΝΤΑ παρών διακριτικά σε ό,τι μου ζητούνταν. Στα 30 χρόνια όμως; Σιγή. Ούτε καν μια πρόσκληση. Πολύ πικρό ποτήρι…”, κατέληξε, εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη.