Ντεμπούτο με ασίστ και όνειρο ζωής για Τεττέη στην επικράτηση της Εθνικής
Ο νεαρός Έλληνας διεθνής μίλησε στον Alpha συγκινημένος για την πρώτη του εμφάνιση με τα γαλανόλευκα και την ψυχολογία της ομάδας.
Η Εθνική Ελλάδας πανηγύρισε μία σημαντική νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στη Σκωτία, σε έναν αγώνα που σηματοδοτήθηκε από το συναισθηματικό ντεμπούτο του Ανδρέα Τεττέη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ντυμένος στα “γαλανόλευκα”, όχι μόνο πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική ομάδα, αλλά κατάφερε να δώσει και μία ασίστ στον Καρέτσα, συμβάλλοντας στην τελική επικράτηση. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να χριστεί και σκόρερ στο 61ο λεπτό, αν και η προσπάθειά του αποκρούστηκε από τον Σκωτσέζο τερματοφύλακα, Γκόρντον.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ανδρέας Τεττέης μίλησε στην κάμερα του Alpha, εκφράζοντας την απερίγραπτη χαρά και τη συγκίνησή του. “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ζω ένα όνειρο που δεν μπορώ να πιστέψω”, δήλωσε, τονίζοντας την πολυετή του επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής. “Από μικρός ήθελα να παίξω στην Εθνική, την παρακολουθούσα και τώρα είμαι εδώ”, συμπλήρωσε.
Ο Τεττέης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην ατμόσφαιρα εντός της ομάδας, χαρακτηρίζοντάς την “φανταστική”. “Όλοι με αγκάλιασαν και με έκαναν να αισθανθώ ως μέλος οικογένειας. Δεν περίμενα ότι θα παίξω. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα και που έδωσα ασίστ”, υπογράμμισε. “Ζω ένα όνειρο που δεν μπορώ να φανταστώ”, επανέλαβε, αναφέροντας την παρουσία της μητέρας και των φίλων του στο γήπεδο. “Είναι σημαντικό να παίζω για τη χώρα που έχω μεγαλώσει. Ένιωσα τιμή και ευχαριστώ τον κόουτς για την κλήση”, κατέληξε.