Γιώργος Καραμίχος: Ειλικρινής εξομολόγηση για ζωή, καριέρα και σεβασμό
Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τις προσωπικές του αναζητήσεις, τις επαγγελματικές του αρχές και όσα τον προβληματίζουν στην κοινωνία.
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, ο Γιώργος Καραμίχος έδωσε το βράδυ της Τρίτης (11/11) μια «εφ’ όλης της ύλης» ανασκόπηση της ζωής του, μιλώντας ανοιχτά για προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και για την επικαιρότητα.
Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να μοιραστεί σκέψεις για την οικογένειά του. «Όταν έπαιζα στον “Ήλιο”, η μητέρα μου προσπαθούσε να με πείσει να ακολουθήσω την αστυνομία. Πάντως, παρά το κλισέ, ο αγαπημένος μου ήρωας είναι ο πατέρας μου. Στα 92 του χρόνια, παραμένει δυναμικός και “στις επάλξεις”», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Καραμίχος εξομολογήθηκε την επιθυμία του για συντροφιά, παραδεχόμενος πως κάποιες προσπάθειες δεν απέδωσαν. «Δεν νιώθω έτοιμος ακόμα. Πιστεύω ότι όλα γίνονται όταν είμαστε πραγματικά έτοιμοι. Ιδανική σχέση για μένα είναι αυτή που δεν απαιτεί κόπο και δεν προκαλεί άγχος», δήλωσε.
Αναφερόμενος στον εργασιακό του χώρο, ο ηθοποιός τόνισε τη σημασία του σεβασμού και των αυτονόητων κανόνων. «Κάποιες φορές γίνομαι αυστηρός, ειδικά σε θέματα όπως το κάπνισμα, που είναι απαγορευμένο. Όταν αισθάνομαι ότι παραβιάζονται οι κανόνες, αποχωρώ. Έχω αποχωρήσει από θεατρικές παραγωγές. Θυμάμαι έναν σκηνοθέτη που, ενώ κάπνιζε σε ένα μικρό δωμάτιο, με ρώτησε πώς αισθάνομαι μετά τον καρκίνο του πνεύμονα. Αυτό δείχνει έλλειψη παιδείας και σεβασμού», κατέληξε.