Τίνα Μεσσαροπούλου: Ανοιχτά για τηλεοπτικές κόντρες, “φουσκωμένα” πάνελ και την απόφαση που της στέρησε την ΕΡΤ
Η γνωστή δημοσιογράφος μιλάει στην Άννα Ζηρδέλη για τη δυναμική της ομάδας στο Happy Day, τα προβλήματα της σύγχρονης τηλεόρασης και μια προσωπική ιστορία που καθόρισε το επαγγελματικό της μέλλον.
Η Τίνα Μεσσαροπούλου, γνωστή συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ώρα για Ψυχαγωγία” και την Άννα Ζηρδέλη, όπου μίλησε με ειλικρίνεια για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τα πρόσωπα που απασχολούν τα media, αλλά και την καθημερινή συνύπαρξη της ομάδας στο Happy Day.
“Στην εκπομπή, όταν έχουμε διαφωνίες, κανείς δεν κάνει πίσω, αλλά μετά είναι σαν να μην έγινε ποτέ”, δήλωσε η Μεσσαροπούλου, τονίζοντας ότι παρά τις διαφορετικές απόψεις και χαρακτήρες, ο σεβασμός μεταξύ των μελών της ομάδας είναι αδιαπραγμάτευτος.
Σχολιάζοντας την τάση των καναλιών να “φουσκώνουν” τα πάνελ με πολλά άτομα, η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε για τα αίτια αυτής της πρακτικής, κάνοντας λόγο για πιθανή ανασφάλεια ή την επιθυμία προβολής “πλουσιοπάροχης” εικόνας. “Αυτό δεν βοηθάει τον τηλεθεατή”, επισήμανε, εξηγώντας ότι η αδυναμία έκφρασης σε ένα πάνελ δημιουργεί νευρικότητα.
Η Τίνα Μεσσαροπούλου παραδέχτηκε ότι εκνευρίζεται όταν χάνει την ψυχραιμία της λόγω των παρεμβάσεων των Βερύκιου και Παπανώτα, υπενθυμίζοντας ότι “δεν είναι όλα πλάκα πάντα, ούτε η ψυχολογία μας πάντα με το χιούμορ”.
Ωστόσο, η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη αφορούσε μια προσωπική της ιστορία που καθόρισε την επαγγελματική της πορεία. “Η θέση του στελέχους είναι η πιο δύσκολη στην τηλεόραση, οπότε δεν θα το έκανα”, ανέφερε, εκφράζοντας την επιθυμία της να ζει πιο χαλαρά και να κάνει πράγματα για τον εαυτό της. Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: “Έκανα τα χαρτιά μου για μια προκήρυξη στην ΕΡΤ, είχα όλα τα προσόντα για να με πάρουν και έμαθα μετά από χρόνια ότι ο άντρας μου έσκισε τον διορισμό μου. Μου είπε: η γυναίκα μου δεν θα δουλέψει ποτέ στην ΕΡΤ”.