Θρίαμβος Καραΐσκου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας!
Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε για δεύτερη φορά την κορυφή, αφήνοντας πίσω του δυνατούς αντιπάλους.
Ο Παναγιώτης Καραΐσκος αποδείχθηκε για μία ακόμη χρονιά ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Με μια συγκλονιστική εμφάνιση, ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε πρώτος στον 42ο αγώνα, καταγράφοντας τον εντυπωσιακό χρόνο 02:20:10.
Ο Καραΐσκος έδωσε για άλλη μια φορά μια σκληρή μάχη με τον Κώστα Σταμούλη, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση με χρόνο 02:23:24. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ούγγρος Λάζλο Ταρανάι (02:23:51), ενώ ο περσινός νικητής, Μπάμπης Πιτσώλης, αρκέστηκε στην τέταρτη θέση (02:24:02).
Μετά τη μεγάλη του νίκη, ο Παναγιώτης Καραΐσκος δήλωσε τη θέλησή του να συνεχίσει να ξεπερνά τα όριά του, στοχεύοντας στη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αφιέρωσε την επιτυχία του στους γονείς του, εκφράζοντας την αγάπη του γι’ αυτούς.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Παναγιώτης Καραΐσκος κατακτά την πρώτη θέση στον ιστορικότερο αγώνα δρόμου παγκοσμίως, έχοντας κερδίσει και το 2023, τότε με χρόνο 02:22:37.