Ενημέρωση με ένα κλικ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Μεταφέρεται στον ανακριτή για την απολογία της – Παρέδωσε νέα σημειώματα στον δικηγόρο της

Ο δικηγόρος της, ανέφερε πως όσα θα πει θα προσκαλέσουν μεγάλο σοκ, από οποιοδήποτε σημείο της υπόθεσης έως τώρα.

Σήμερα Κυριακή, η 25χρονη, Ειρήνη Μουρτζούκου αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας, για να δώσει εξηγήσεις για τα φρικιαστικά εγκλήματα που έχει ήδη ομολογήσει, με τη δολοφονία τεσσάρων παιδιών όπου για έντεκα ολόκληρα χρόνια, έκρυβε την φρίκη.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσει για την Πάτρα, καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί η απολογία της.

Μετά την χειρόγραφη επιστολή που έχει γράψει όπου παραδέχτηκε πως πράγματι οφείλεται για τους θανάτους τεσσάρων βρεφών, την οποία στη συνέχεια κατέστρεψε, η Ειρήνη Μουρτζούκου φέρεται να παρέδωσε νέες χειρόγραφα σημειώματα στον δικηγόρο της.

Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Κυριακή -  ΤΟ ΒΗΜΑ
Ειρήνη Μουρτζούκου: Δολοφόνησε την αδερφή της για να εκδικηθεί τη μητέρα  της | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, το βράδυ της Παρασκευής, παρέδωσε νέες χειρόγραφες σημειώσεις στον δικηγόρο της, ο οποίος κάνει λόγο για συγκλονιστικές αποκαλύψεις μετά την ομολογία της για τις δολοφονίες.

Ο δικηγόρος της, δήλωσε  πως όσα θα πει η Ειρήνη Μουρτζούκου στην απολογία της θα προσκαλέσουν μεγάλο σοκ, από οποιοδήποτε σημείο της υπόθεσης έως τώρα. την ώρα που στελέχη του Ανθρωποκτονιών, επιμένουν ότι η 25χρονη δεν έχει πει ακόμη όλη την αλήθεια για τους θανάτους των βρεφών.

«Η εντολέας μου με την απολογία της θα τα πει όλα αδιαφορώντας για τις συνέπειες, θέλοντας να λυτρωθεί και να αναλάβει το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί. Δεν της αναλογεί ολόκληρο το κομμάτι των ευθυνών», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της μιλώντας πριν λίγες ώρες στην ΕΡΤ.

Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι τι θα πει στην ανακρίτρια και αν θα κρατήσει την ίδια στάση που είχε και στους αστυνομικούς και τα όσα υποστήριξε, μιας και εκεί θα πρέπει να δώσει απαντήσεις και για το πώς έγιναν οι δολοφονίες αυτές, πώς αφαίρεσε δηλαδή τη ζωή των παιδιών.

Αυτό είναι ένα σημείο το οποίο δεν το έχει αναφέρει η ίδια, καθώς λέει ότι δεν θυμάται τα δευτερόλεπτα εκείνα και το πώς ακριβώς έδρασε.

Από τον Νοέμβριο του 2024 η Πόπη είχε βάλει στο κάδρο την Ειρήνη Μουρτζούκου. Ο θάνατος του μόλις 15 μηνών αγοριού είναι και το «κλειδί» στην υπερασπιστική της γραμμή. Αν και μέχρι στιγμής αποφεύγει να δώσει απαντήσεις,

Η ίδια επιμένει ότι δεν σκότωσε η ίδια το 15 μηνών βρέφος και αφήνει να εννοηθεί πως έχει στα χέρια της στοιχεία που μπορούν να «κάψουν» κι άλλα άτομα. Τι συνέβη την ημέρα που ο μικρός Παναγιώτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή; Τι προσπαθεί να κρύψει η Μουρτζούκου; Όπως αποκάλυψε χθες το MEGA στο στόχαστρο των αρχών μπαίνει ένα θυελλώδες τηλεφώνημα λίγες ώρες πριν το θάνατο του βρέφους.

Η Ειρήνη μαθαίνει κάτι που αφορά την σχέση της με την Πόπη και την κυριεύει η ζήλεια. Μεταξύ των 2 γυναικών ξεσπά καυγάς. Ένα τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα τους. Λίγο μετά ο Παναγιωτάκης χάνεται. Η εξάρτηση της 25χρονης με την μητέρα του βρέφους συνεχίζεται ακόμα και μέσα από την ΓΑΔΑ όπου και κρατείται. Το δραματικό τηλεφώνημά της στην Πόπη, μια ύστατη προσπάθεια επικοινωνίας, είχε φέρει στο φως η Αγγελική Νικολούλη. Τι επιδιώκει τελικά η Ειρήνη;

Σύμφωνα με αποκάλυψη που έκανε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η μητέρα του μικρού Παναγιώτη έδειχνε την Ειρήνη Μουρτζούκου ως τη δολοφόνου του παιδιού της από τον Νοέμβριο στην κατάθεσή της στο Ανθρωποκτονιών.

Αμαλιάδα: Τι αποκαλύπτει η Πόπη για τη Μουρτζούκου - Γιατί έφυγε από το  σπίτι τους και κρύβεται | in.gr

Τι είπε η Πόπη

Η ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου για τους τέσσερις φόνους έκανε την Πόπη, την μητέρα του αδικοχαμένου Παναγιωτάκη να ξεσπάσει.

«Το πίστευα ότι θα παραδεχτεί πως σκότωσε τα παιδιά. Τώρα βέβαια λέει πως ξέσπαγε στα παιδιά επειδή τσακωνόταν με τη μητέρα της. Τι είναι αυτά; Με τι ψυχή το έκανε αυτό; Για τον Παναγιώτη μου, θέλει δεν θέλει, θα ομολογήσει, όπως έκανε και για τα άλλα αγγελούδια», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η ίδια αναφέρει πως αν την είχε μπροστά της δεν θα της έλεγε τίποτα, μόνο θα τη σκότωνε: «Μία που θα τη δω μπροστά μου και μία που δεν θα την παίρνουν από τα χέρια μου. Όλα αυτά που λέει για τη μητέρα της είναι ‘θέατρο’. Κάτι άλλο συμβαίνει, γιατί όλα αυτά που λέει δεν ‘κολλάνε’. Κάτι σκέφτεται και την ώρα εκείνη το έκανε. Ίσως να ήταν θυσία. Όπως και να ’χει όμως, αν έχεις κάποιο πρόβλημα με εμένα, λύσε το με εμένα, όχι με τα παιδιά. Αν θες, βασάνισε εμένα, όχι τον Παναγιωτάκη. Τι της έφταιξαν οι αθώες ψυχούλες; Ήταν πέντε αγγελούδια. Για μένα, δεν της αξίζει φυλάκιση».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com