Ενημέρωση με ένα κλικ

Χίος: Συνελήφθη γυναίκα για τον εμπρησμό στο ένα από τα 5 μέτωπα φωτιάς στο νησί

Αναμμένο τσιγάρο που πέταξε ήταν η αιτία της πυρκαγιάς.

Μια γυναίκα, ηλικίας 31 ετών, που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στην Χίο, συνελήφθη για εμπρησμό στο ένα από τα 5 μέτωπα φωτιάς στο νησί.

Η γυναίκα Γεωργιανής καταγωγής είχε προσαχθεί και ομολόγησε την πράξη της η οποία σχετίζεται με ένα από τα πέντε μέτωπα, το τελευταίο σε χρονική σειρά, που μαίνονταν στο νησί τις προηγούμενες ημέρες.

Συνελήφθη οικιακή βοηθός για εμπρησμό στη Χίο – Πέταξε τσιγάρο και έπιασε  φωτιά – Thestival

ΦΩΤΙΑ ΧΙΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παραδέχτηκε ότι στις 23 Ιουνίου, περίπου στις 10 το πρωί, βρισκόμενη στην περιοχή Λεπτόποδα, έσβησε το τσιγάρο της στο σημείο όπου λίγη ώρα αργότερα ξέσπασε η φωτιά.

Η ίδια υποστήριξε ότι προσπάθησε να σβήσει το τσιγάρο με το πόδι της, ζητώντας συγνώμη για τις συνέπειες της πράξης της. 

Ο εντοπισμός της προέκυψε κατόπιν μαρτυρίας συναδέλφου της, η οποία είδε τη γυναίκα να πηγαίνει να πετάξει τα σκουπίδια την ώρα που ξεσπούσε η φωτιά στο σημείο.

Η οικιακή βοηθός συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια, αλλά το περιστατικό διερευνάται από τις Αρχές.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com