Ενημέρωση με ένα κλικ

Πεζοδρομείται την Κυριακή η παραλιακή στη Θεσσαλονίκη

Πεζοδρομείται την Κυριακή η παραλιακή Λεωφόρος Νίκης

Την Κυριακή 25 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 17:00, η παραλιακή Λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Λευκού Πύργου.

Η πεζοδρόμηση εφαρμόζεται πιλοτικά με πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία σε πολίτες κάθε ηλικίας να απολαύσουν ελεύθερα τον δημόσιο χώρο της παραλίας.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από εναλλακτικές διαδρομές, μέσω των οδών Βενιζέλου, Μητροπόλεως και άλλων κεντρικών αξόνων.

Για τη διευκόλυνση της τοπικής κίνησης, οι οδοί Πλουτάρχου και Δημοσθένους θα λειτουργούν προσωρινά με αμφίδρομη κυκλοφορία. Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων και τη σήμανση, ενώ η Τροχαία θα ενισχύσει την παρουσία της στις βασικές διασταυρώσεις για την αποφυγή ατυχημάτων και κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com