Παραδόθηκε o 50χρονος που κατηγορείται για την κακοποίηση των παιδιών της 32χρονης
Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και ο αυτοκινητιστής εμφανίστηκε στην αστυνομία μαζί με τον δικηγόρο του.
Παραδόθηκε στις Aρχές ο 50χρονος σύντροφος της 32χρονης μητέρας στην Λάρισα της οποίας τα δύο παιδιά έχουν κακοποιηθεί με φρικτό τρόπο.
Ο σύντροφος της μητέρας, ταξιτζής στο επάγγελμα, παραδόθηκε στις 7.30 το πρωί της Τετάρτης στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας, σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Ο 50χρονος άνδρας, παρέμενε άφαντος.Τ ο ταξί στο οποίο δουλεύει, βρισκόταν παρκαρισμένο στο σπίτι του, στο κέντρο της πόλης, αλλά ο ίδιος ήταν εξαφανισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έψαξαν και στο σπίτι του και σε μια εταιρεία που έχει και πήραν δύο στικάκια κι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σημειώνεται, ότι το ένταλμα σύλληψης το έβγαλε ο ανακριτής, μόλις πήρε στα χέρια του την έκθεση της παιδοψυχίατρου που εξέτασε τα παιδιά μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Η μόνη αναφορά που είχαν στην αστυνομία για τον ταξιτζή ήταν το 2021. Τότε, φαίνεται πως ο πατέρας των παιδιών είχε καταγγείλει ότι έπαιρνε την γυναίκα και την εξωθούσε στην πορνεία, σύμφωνα με το Star.
Η μητέρα και ο 50χρονος δεν είναι οι μόνοι που ερευνούνται για την υπόθεση καθώς διώξεις ασκήθηκαν και σε βάρος του πατέρα των παιδιών, πρώην συζύγου της 32χρονης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
Στο μεταξύ σήμερα, περνά την πόρτα του ανακριτή Τετάρτη (21/05) για να απολογηθεί η 32χρονη μητέρα που συνελήφθη για κακοποίηση των δύο μικρών παιδιών της.
Η γυναίκα που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία ,σωματική βλάβη που παραπέμπει σε βασανισμό καθώς και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τη δικαιοσύνη την Τρίτη (20/5).
Η γυναίκα αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην κακοποίηση των παιδιών, υποστηρίζοντας ότι δεν καπνίζει και δεν προέβη σε καμία τέτοια πράξη.
Η 32χρονη προς το παρόν δεν έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το πώς προκλήθηκαν τα σημάδια που βρέθηκαν στα κορμιά των δύο παιδιών, σημάδια που, σύμφωνα με ιατρικές εκτιμήσεις, φέρονται να προέρχονται από σβήσιμο τσιγάρου.
Φωτογραφίες- σοκ από τα σημάδια των ανήλικων παιδιών
Φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού και του 5χρονου αδελφού της, αναρτούσε η μητέρα στα κοινωνικά δίκτυα. Ζουμάροντας στα άκρα των παιδιών, διαφαίνονται τα σημάδια. Οι γιατροί που είδαν τα 2 παιδιά, εντόπισαν παλιές, αλλά και πολύ πρόσφατες ουλές από κάψιμο τσιγάρου σε πόδια, χέρια, πρόσωπο, γλουτούς, ακόμη και ζωγραφιές στα γεννητικά όργανα του 5χρονου.
Είναι ο άντρας που, σύμφωνα με τις καταθέσεις των παιδιών στους γιατρούς, τους προκαλούσε κακό.
Ο πατέρας των παιδιών αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι βρισκόταν στη Λιβαδειά για εργασία, επικαλούμενος μάρτυρες. Θα κληθεί να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους τρεις εμπλεκόμενους είναι ιδιαίτερα σοβαρές: ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη με πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, όλες κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ, από την 32χρονη μητέρα, με καταγωγή από την Κύπρο, φέρεται να αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα για το πρώτο της παιδί, όταν αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πάφου, με συμπτώματα ασιτίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί αυτό είναι τώρα 8 ετών.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όταν ο βιολογικός πατέρας ενημερώθηκε για τα σημάδια που βρήκε ο ιατροδικαστής στα κορμάκια των ανήλικων παιδιών του, άρχισε να ουρλιάζει. Όπως ο ίδιος ανέφερε: «Μιλάμε για τέρατα. Είχα δει την πλήρη αδιαφορία της και ότι δεν είναι άνθρωπος».