Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει επικοινωνία – Δεν υπάρχει πρόοδος
Οι νέες δηλώσεις της συζύγου του για την κατάσταση της υγείας τους
“Εδώ και αρκετό καιρό δεν υπάρχει πρόοδος στην κατάσταση της υγείας του” μετά το εγκεφαλικό, που υπέστη πριν 14 μήνες, αποκάλυψε η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα
Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12 Μαΐου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Buongiorno» σχετικά με την πορεία της υγείας του κι ανέφερε πως εδώ και αρκετό διάστημα δεν υπάρχει πρόοδος, ενώ πέρα από κάποια ερεθίσματα στα οποία αντιδρά, ο τραγουδιστής δεν έχει επικοινωνία.
«Η κατάσταση του Δημήτρη παραμένει σταθερή. Οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές του προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό καθημερινά. Συμπληρώνονται 14 μήνες νοσηλείας στο νοσοκομείο και όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Επικοινωνία, δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμα, μόνο αντιδράσεις σε κάποια ερεθίσματα», ανέφερε η σύζυγος του τραγουδιστή.
Από τα τέλη Μαρτίου του 2024, ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει δύσκολη μάχη αρχικά στην Εντατική του νοσοκομείου “Γεννηματάς” και έπειτα στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
Τα τελευταία θετικά νέα ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν η Ματίνα Παγώνη έκανε γνωστό πως ο τραγουδιστής έχει καταφέρει να στέκεται με τον κορμό καθιστό.