Ενημέρωση με ένα κλικ

Τυφώνας Μίλτον: Σαρώνει με ανέμους έως 260 χλμ./ώρα – Συγκλονιστικά βίντεο

Στο έλεος του τυφώνα η Φλώριντα, χάος με νεκρούς τραυματίες και καταστροφές

Ο κυκλώνας Μίλτον έφτασε τα ξημερώματα στις ακτές του Κόλπου της Φλόριντα προκαλώντας μέσα σε λίγες ώρες τεράστιες καταστροφές με ισχυρές καταιγίδες, σφοδρές βροχοπτώσεις,  θυελλώδεις ανέμους που αγγίζουν τα 260χλμ./ώρα  καταστρέφοντας σπίτια και ανεβάζοντας ραγδαία τη στάθμη της θάλασσας.

Μίλτον: Με ανεμοστρόβιλους και κύματα καταιγίδας πλήττει τη Φλόριντα, υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 2 – Θύματα στο Σεν Λούσι
Μίλτον: Με ανεμοστρόβιλους και κύματα καταιγίδας πλήττει τη Φλόριντα, υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 2 – Θύματα στο Σεν Λούσι

Οι πρώτες αναφορές για νεκρούς ήρθαν από την κομητεία Σεντ Λούσι.

Συγκεκριμένα, ο σερίφης Κιθ Πέρσον, ανέφερε ότι υπάρχουν «πολλαπλοί θάνατοι» στην περιοχή μετά το πέρασμα ανεμοστρόβιλου.

Η κομητεία Σεντ Λούσι βρίσκεται στην Ατλαντική ακτή της Φλόριντα, περίπου 230 χλμ ανατολικά της Σαρασότα

Ρεκόρ προειδοποιήσεων για ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα

Η Φλόριντα κατέρριψε το ρεκόρ της για τις περισσότερες προειδοποιήσεις για ανεμοστρόβιλους που εκδόθηκαν μέσα σε μια μέρα.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε 111 προειδοποιήσεις από το απόγευμα (ώρα Ελλάδας).

Ο υψηλότερος αριθμός προειδοποιήσεων για ανεμοστρόβιλους που είχαν εκδοθεί προηγουμένως στην πολιτεία ήταν 69, ρεκόρ που σημειώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2017, ενόψει του τυφώνα Ίρμα.

 

Μεγάλη άνοδος του νερού στην Πούντα Γκόρντα στη νοτιοδυτική Φλόριντα πάνω από 4 μέτρα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, προειδοποίησε για ακόμη μια φορά τους πολίτες που βρίσκονται σε περιοχές που απειλούνται από τον τυφώνα Μίλτον να αναζητήσουν επειγόντως ασφαλή καταφύγια.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει