Ενημέρωση με ένα κλικ

Πήγε για αφαίρεση κύστης και έφυγε χωρίς σάλπιγγα και ωοθήκη – Το ανακάλυψε ένα χρόνο μετά

Το ιατρικό λάθος, της στέρησαν το δικαίωμα να φέρει ένα δεύτερο παιδί στο κόσμο!

Η 39χρονη Δήμητρα καταγγέλλει ότι το ιατρικό αυτό λάθος που της στέρησε τη δυνατότητα να φέρει στον κόσμο δεύτερο παιδί. το ανακάλυψε έναν χρόνο μετά, ενώ η κύστη για την οποία είχε μπει στο χειρουργείο, δεν της αφαιρέθηκε ποτέ. 

«Όταν ο γιος μου ο Αχιλλέας ήταν έξι χρονών, θέλαμε να κάνουμε κι ένα δεύτερο παιδάκι. Ξεκινήσαμε τις προσπάθειες κι ανακαλύψαμε ότι υπάρχει μια κύστη στην αριστερή πλευρά. Ο γυναικολόγος μου είπε ότι πρέπει να αφαιρεθεί. Πήγα και όταν βγήκα από το νοσοκομείο μου είπαν ότι η κύστη αφαιρέθηκε. 

Έναν χρόνο μετά πήγα στον γυναικολόγο μου για να δω αν όλα πάνε καλά και να ξεκινήσω τις προσπάθειες για το παιδί και μου είπαν ότι αυτό για το οποίο πήγα δεν αφαιρέθηκε ποτέ, ενώ μου αφαίρεσαν αριστερή σάλπιγγα, δεξιά ωοθήκη. Μου κόπηκαν τα πόδια…».

Ερωτήσεις για πριν και μετά από ένα χειρουργείο

«Δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν, ούτε στον σύζυγό μου. Μου έκαψε κάθε όνειρο να κάνω μια ολοκληρωμένη οικογένεια», πρόσθεσε η 39χρονη.

«Δυσκολεύομαι να αντιμετωπίσω την κατάσταση αυτή σε επίπεδο δικαστικό. Δεν το έχω χωνέψει, είναι ο θυμός. Δεν έχω έρθει ποτέ στην αποδοχή και δεν θα έρθω στην αποδοχή. Δε θα αποδεχθώ ότι δε μπορώ να κάνω άλλο παιδί, ότι δε θα ξανακούσω το κλάμα ενός μωρού…», λέει.

Η Δήμητρα παραδέχεται πως στην περίπτωσή της δεν υπάρχει δικαίωση, μιας και ένα χρηματικό ποσό δεν πρόκειται να απαλύνει τον πόνο της, ούτε να κλείσει τις πληγές της.

«Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω κάποιες άλλες γυναίκες να μην τραβήξουν ότι τραβηξα εγώ… να μη στερηθούν τη μητρότητα».

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει