Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανατρεπτικό το καινούργιο Survivor 2025 – Από το 1ο επεισόδιο αποχώρηση παίκτη!

Στον νέο κύκλο που ξεκινάει αύριο στις 9:00 δεν θα υπάρχουν παλιοί παίκτες...

Ανατρεπτικό φαίνεται πως θα είναι το Survivor 2025 (2024-Νο 2), το οποίο ξεκινάει αύριο Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου μόλις ούτε καλά καλά τρεις μήνες από τότε τελείωσε το προηγούμενο παιχνίδι..

Όπως φαίνεται και σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, στο φθινοπωρινό για πρώτη φορά Survivor, προβλέπονται αρκετές εκπλήξεις. Είναι ένα “Survivor” που δεν θα σταθεί μόνο στα αγωνίσματα, αλλά θα σταθεί και στην στρατηγική του παίκτη, και στην ικανότητα συνεργασίας και στις ατομικές δυνάμεις».

Είναι οριστικό – Αυτοί είναι οι 18 νέοι παίκτες!

Το παιχνίδι φαίνεται πως θα ξεκινήσει δυναμικά από την πρεμιέρα, με τις ομάδες να έχουν νέα χρώματα και ονόματα, με τις πρώτες εντάσεις να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και με την πρώτη αποχώρηση..

Ο Γιώργος Λιανός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, στην κάμερα της εκπομπής του «Summer’s Cool», λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο, πως: «Φεύγω νωρίς για ένα διαφορετικό Survivor φέτος. Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα γιατί είναι κάτι καινούριο για όλους μας και είναι καινούριο και για τους παίκτες. Αυτό μου αρέσει εμένα!

Πάμε να κάνουμε το παλιό αμερικάνικο format, σε μια σύγχρονη μορφή και αρκετά εμπλουτισμένο στους κανόνες και με πολλά στοιχεία τα οποία θα φέρνουν τα πάνω κάτω…».

Στο trailer του νέου κύκλου βλέπουμε τους παίκτες να μαζεύονται για το συμβούλιο σε έναν νέο χώρο, κρατώντας αναμμένες δάδες  και τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει: «Τίγρεις και Αετοί, η φωτιά συμβολίζει τη ζωή, κάποιος όμως θα μείνει με σβηστή δάδα! Το παιχνίδι γι’ αυτόν τελειώνει απόψε!».

Μένει φυσικά να δούμε ποιος και πώς θα αποχωρήσει στην πρεμιέρα του Survivor.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει