Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του ο Χάρης Δούκας

Το μυστήριο θα τελεστεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, αποφάσισε να βάλει τέλος στην εργένικη ζωή, επιβεβαιώνοντας ότι σκοπεύει να παντρευτεί και μάλιστα με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο Χάρης Δούκας; - ΤΑ ΝΕΑ
Χάρης Δούκας: Παντρεύεται την αγαπημένη του μετά τις εκλογές | Zappit

Μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου.

Την είδηση του γάμου του είχε κάνει γνωστή η Σάσα Σταμάτη μέσα από ρεπορτάζ της στην εφημερίδα On Time και αυτό το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Δούκας, που ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί Σαββάτου (14/9) στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε από τους Στέλλα Γκαντώνα και Ντίνο Σιωμόπουλο για το αν θα παντρευτεί τελικά, απάντησε: «Θα σας καλέσω μέσα το 2024».

Μάλιστα αποκάλυψε πως θα κάνει θρησκευτικό γάμο, χωρίς-ωστόσο- να πει ακριβή ημερομηνία, δεσμευόμενος, όμως, πως θα τούς καλέσει!

Φυσικά, ο κ. Δούκας ξεκαθάρισε πως ο γάμος θα τελεστεί μόλις τελειώσουν οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.

Η εκλεκτή της καρδιά του είναι η Γεωργία Πολυτάνου και είναι 28 ετών

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών, έκανε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics» και σήμερα ασχολείται και αρθρογραφεί για θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει