Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέα Σμύρνη: Τελικά ομολόγησε η 43χρονη -Για ένα ποτήρι νερό σκότωσε τον αδερφό της

Η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδερφός της μετά από έντονη λογομαχία, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι το οποίο στη συνέχεια έπλυνε και άφησε στον νεροχύτη.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του στην Νέα Σμύρνη την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, αργά χθες το βράδυ της Παρασκευή, η 43χρονη κάτω από ειδικούς χειρισμούς των έμπειρων στελεχών του Ανθρωποκτονιών ομολόγησε το έγκλημα της.

«Με αυτό το μαχαίρι τον χτύπησα», είπε σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς και υπέδειξε το μαχαίρι με το οποίο έκανε την πράξη της.

«Το έπλυνα στο μπάνιο και το έβαλα στη θέση του», φέρεται να ήταν τα επόμενα λόγια της ενώ, ύστερα από πολλές ώρες προσπαθειών των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρόνη είπε ότι ο λόγος που έγινε ήταν γιατί «μου ζήτησε νερό, τσακωθήκαμε δεν κατάλαβα τι έγινε».

Η αδελφή του ομολόγησε πως σκότωσε τον 46χρονο – Τσακώθηκαν για ένα ποτήρι  νερό! - iRafina
Δεν ξυπνάει, δεν αναπνέει» – Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της αδερφής του  46χρονου που δολοφονήθηκε με μαχαίρι στη Νέα Σμύρνη – διαφορετικό

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο κατέληξε πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο 46χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα είχε πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και είχε λάβει εξιτήριο μόλις την προηγούμενη ημέρα, έπειτα από μακρά νοσηλεία λόγω κυκλοφορικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από διαβήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα ενώ και οι δύο φέρεται να έχουν νοητική υστέρηση και λαμβάνουν φροντίδα από κοινωνική λειτουργό, καθώς οι γονείς τους έχουν αποβιώσει.

Γειτόνισσα ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια έχουν μείνει μόνα τους από τότε που πέθαναν οι γονείς τους. Η μητέρα τους πέθανε πριν 6-7 χρόνια και ο πατέρας πριν 4 χρόνια. Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία, τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό και δεν λέγανε κουβέντα», είπε.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει