Ενημέρωση με ένα κλικ

Σοκαριστικό δυστύχημα στον Πύργο – Εκσφενδονίστηκε και διαμελίστηκε ο οδηγός(video)

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, όταν ένας 45χρονος έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε κολώνα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο 45χρονος κατευθυνόταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα, οδηγώντας ένα μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης, όταν έξω από το ίδρυμα Νέα Βασιλειάδα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και λίγα μέτρα πιο κάτω «θέρισε» δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού.

Από το σπορ αυτοκίνητο των 6000 ίππων, κατά τη διπλή πρόσκρουση το σώμα του εκσφενδονίστηκε και διαμελίστηκε στο κέντρο του δρόμου, ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του στο πρανές της οδού δεξιά, διαλυμένο.

Ο κρότος της σφοδρής πρόσκρουσης έκανε τους κατοίκους των σπιτιών στην περιοχή να πεταχτούν στο δρόμο και να αντικρίσουν τις αποτρόπαιες εικόνες.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άντρες της Τροχαίας Πύργου και έπειτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, παραλαμβάνοντας τη σορό του 45χρονου, ο οποίος πέθανε ακαριαία…

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Troxaio_Aigli-5.jpg   https://www.youtube.com/watch?v=GHprvRCEzbo

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει