Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγρια δολοφονία 3 γυναικών – Αναζητείται ο δράστης είναι οπλισμένος με τόξο

Άγρια δολοφονία στο Λονδίνο με θύματα την σύζυγο και της δύο κόρες, του σχολιαστή αγώνων του Five Live του BBC, John Hunt.

Το άγριο σκηνικό του φρικιαστικού εγκλήματος  αντίκρυσε ο ίδιος ο σχολιαστής, επιστρέφοντας στο σπίτι του, με τη σύζυγο και τις δύο κόρες του να είναι σοβαρά τραυματισμένες.

Η σύζυγός του Carol, 61 ετών, και οι κόρες του Louise, 25 ετών και Hannah, 28 ετών, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένες το βράδυ της Τρίτης στην μονοκατοικία τους στο Bushey του Hertfordshire, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά παρά την προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφεραν να επιζήσουν.

Δολοφονίες με βαλλίστρα στη Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης | Athens Voice

 

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές ο δράστης έδεσε  τις γυναίκες πριν τις πυροβολήσει θανάσιμα.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου Kyle Clifford, 26 ετών, βρίσκεται σε εξέλιξη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο πρώην φίλος της κόρης του John, Louise, και  εργαζόταν ως ιδιωτικός φρουρός ασφαλείας.

Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης της στυγνής δολοφονίας με τη βαλλίστρα | ΣΚΑΪ

Η αστυνομία προειδοποίησε ότι μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος , με πιθανότητα να έχει στην κατοχή του και ένα τόξο και φέρεται να είναι πολύ επικίνδυνος, ενώ σε τηλεοπτικό μήνυμα τον κάλεσε να παραδοθεί

ενώ κάλεσε τον κόσμο αν τον δει, να μην τον πλησιάσει και να ενημερώσει τις αρχές.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει