Ενημέρωση με ένα κλικ

Συμπλοκή με μαχαίρια 14αρων ατόμων, με πέντε τραυματίες

Άγρια συμπλοκή εκτυλίχθηκε στον Λαγανά Ζακύνθου όταν 14 άτομα ντόπιων και τουριστών,  βρέθηκαν σε διπλανό δρομάκι από το κλαμπ που παρευρίσκονταν και άρχισαν να παίζουν ξύλο και βγήκαν και μαχαίρια, με αποτέλεσμα των τραυματισμό 5 ατόμων.

Συγκεκριμένα, στις 2 τα ξημερώματα, μια παρέα Αθηναίων  πιάστηκε στα χέρια με μια άλλη παρέα ντόπιων Ζακυνθινών με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς σε ένα διπλανό δρομάκι  έξω από κλαμπ της περιοχής.

Το περιστατικό ενώ αρχικά φάνηκε να σταμάτησε απλά στον καυγά,  λίγες ώρες αργότερα, στις 5 τα ξημερώματα, έξω από ταχυφαγείο, η μια παρέα είχε στήσει καρτέρι  στην άλλη, με αποτέλεσμα να γίνει άγριο επεισόδιο με 5 τραυματισμούς  και ο τραυματισμός ενός εκ των συμμετεχόντων ήταν με  μαχαίρι.

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον μαχαιρωμένο τραυματία  και τα τέσσερα άτομα που ήταν  με σοβαρά τραύματα από τις γροθιές που είχαν προηγηθεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας των 5 ατόμων που νοσηλεύονται στο νοσοκομείου Ζακύνθου.

Σημειώνεται ότι στο σημείο κατέφθασε και το Τμήμα Ασφάλειας το οποίο μετά από έρευνα κατάφερε να εντοπίσει 12 από τους 14 εμπλεκόμενους ενώ αναζητούνται οι άλλοι δυο που διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, η συμπλοκή ανάμεσα στα εμπλεκόμενα άτομα ξεκίνησε από ασήμαντη αφορμή μέσα στο νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζαν.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει