Ενημέρωση με ένα κλικ

Οδηγός επιτέθηκε και παρέσυρε τον τέως δήμαρχο Ραφήνας Βαγγέλη Μπουρνούς

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου κατέβηκε από το αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μαραθώνος  και  άρχισε να γρονθοκοπεί και στην συνέχεια να προσπαθεί να παρασύρει τον πρώην δήμαρχο με το όχημα του.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα (1/7) επί της Λεωφόρου Μαραθώνος όταν ο Βαγγέλης Μπουρνούς δέχθηκε κλωτσιές από τον άγνωστο οδηγό, πέφτει στο έδαφος με τους περαστικούς να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον άντρα που του επιτέθηκε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο άτομα που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο σημείο προσπαθούν να συγκρατήσουν τον οδηγό, με εκείνον να συνεχίζει την επίθεση στο Βαγγέλη Μπουρνούς, ο οποίος κρατάει το κινητό του προσπαθώντας να πάρει τηλέφωνο τις Αρχές ενώ συνεχίζει να δέχεται τα γρονθοκοπήματα του οδηγού ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται εκτός εαυτού.

Στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου μπαίνει στο αυτοκίνητο προσπαθεί να φύγει, με τον πρώην δήμαρχο να του ζητάει σύμφωνα με πληροφορίες να παραμείνει μέχρι να έρθει η αστυνομία, όμως εκείνος επιταχύνει το όχημα του προσπαθώντας μάλιστα να τον παρασύρει και τελικά καταφέρνει να εξαφανιστεί από το σημείο.

 

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς μιλώντας σε εκπομπή του Mega μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος, τόνισε πως ο οδηγός «τρελάθηκε»,« άμα δείτε το βίντεο  πέρασα χωρίς να τον ενοχλήσω δεξιά του, εκείνος πέρασε μπροστά μου και σταμάτησε 50 μέτρα μετά κοντά στο φανάρι και μόλις σταμάτησα και εγώ κατέβηκε , μου είπε γιατί με περάσατε από δεξιά, είμαι αστυνομικός.. μόλις του είπα  ότι πέρασα γιατί νόμιζα ότι είχες σταματήσει και του ζήτησα να μου δείξει την ταυτότητα  αφού δήλωσε ότι είναι αστυνομικός, τότε  άρχισε να με βρίζει, να κλωτσά το αμάξι και να με γρονθοκοπεί, δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος λόγος, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα», ανέφερε αρχικά.

«Ένας άνθρωπος τρελάθηκε, συμβαίνει, μου είπε ότι είναι αστυνομικός, δεν ήταν προφανώς», κατέληξε ενώ σημειώνεται πως ο οδηγός ακόμα αναζητείται.

 

Δείτε εδώ το βίντεο της επίθεση στον τέως δήμαρχο Ραφήνας Βαγγέλη Μπουρνούς

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει