Ενημέρωση με ένα κλικ

Μηχανικός μεγάλων έργων το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Ψυχικό

Αποκαλύψεις για την εκτέλεση στο Ψυχικό έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς γίνεται γνωστή η ταυτότητα του θύματος που δολοφονήθηκε με τουλάχιστον 15 σφαίρες.

Το θύμα ήταν ο  Παναγιώτης Στάθης 54 ετών, πατέρας δυο παιδιών, τοπογράφος- μηχανικός στο επάγγελμα, με το 80% των δραστηριοτήτων του να  αφορούσαν την Μύκονο  με ανοιχτές εργασιακές υποθέσεις σε Μύκονο και Ίο. Το όνομά του συνδέεται με τις μεγαλύτερες δουλειές πολεοδομικής φύσεως στο νησί.

Δολοφονήθηκε έξω από επιχείρηση, που διατηρούσε συνεργατικά με άλλο ένα άτομο, με την ονομασία «SKS SURVEY O.E. – Θ. ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ – Π. ΣΤΑΘΗΣ Ο.Ε.», η οποία ειδικεύεται σε «δραστηριότητες μηχανικών και συναφείς δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών»

Πηγές αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε έρθει σε σύγκρουση με διάφορους επιχειρηματίες, ενώ ήταν στενός συνεργάτης του Χρήστου Βερώνη, σημερινού δημάρχου της Μυκόνου.

Πριν από λίγο καιρό φαίνεται να είχε αγοράσει ένα τεράστιο οικόπεδο στην περιοχή Άγιος Στέφανος, όπου έχτισε ένα μεγάλο ακίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος, Παναγιώτης Στάθης, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού τρεις φορές στη Μύκονο καταγγέλλοντας στις αστυνομικές αρχές την πρώτη από αυτές, που έγινε το 2021.

Τελευταία φορά που είχε δεχθεί επίθεση ήταν πριν από 18 μήνες και για τον λόγο αυτό φέρεται να είχε προσλάβει σωματοφύλακα για την προστασία του ο οποίος τον συνόδευε στις περισσότερες μετακινήσεις του.

Μάλιστα, φέρεται να εμπλέκεται και σε επεισόδιο που είχε γίνει πριν από περίπου 18 με 20 μήνες στο νησί της Μυκόνου και είχε πάρει μεγάλη έκταση με τον αρχαιολόγο ο οποίος είχε πέσει επίσης θύμα ξυλοδαρμού και ο οποίος το βράδυ της Τρίτης, 7 Μαρτίου δέχθηκε επίθεση ενώ πλησίαζε στο σπίτι του στην περιοχή του ΚΑΤ, στην Κηφισιά.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το θύμα φαίνεται να ανήκει στον συνέταιρο του και να το είχε δανειστεί για άγνωστους λόγους.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει