Ενημέρωση με ένα κλικ

Παρέμβαση Βαρουφάκη για Πανδημία: “Μαζικά δωρεάν τεστ εδώ και τώρα”

Δήλωση Γιάνη Βαρουφάκη για την πανδημία
Από την αρχή της πανδημίας το ΜέΡΑ25 ζητά, παρακαλεί σχεδόν την Κυβέρνηση να ιδρύσει αυτό το απαραίτητο για τη χώρα δίκτυο Κέντρων Μαζικών Δωρεάν Τεστ το οποίο ήταν ξεκάθαρο ότι θα το χρειαζόμασταν για να αποφύγουμε τα lockdown, με εμβόλια ή χωρίς εμβόλια.
Εγώ είμαι εμβολιαμενος, έχω κάνει και τις τρεις δόσεις, θέλω να εμβολιαστούν όλοι αλλά δε θα λυθεί το πρόβλημα με τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης, με το να αντιμετωπίζονται οι διστακτικοί προς τα εμβόλια σα να είναι τρίτης κατηγορίας πολίτες.
Είναι απαράδεκτο με ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού να μπορώ να μπαίνω παντού χωρίς να κάνω ξανά τεστ. Θα έπρεπε αυτό το Δίκτυο Μαζικών Δωρεάν Τεστ να μείνει προίκα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ως Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και οπωσδήποτε να σταματήσει η Κυβέρνηση να θεωρεί ότι δαιμονοποιώντας τους διστακτικούς είναι η λύση για να τους πείσει. Πρέπει να πειστεί ένας ένας. Η Κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, ελπίζει ότι το πρόβλημα θα φύγει. Ήρθε η ώρα επιτέλους της διαχείρισης στο θέμα της πανδημίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει