Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκαλύπτει “τοξικότητα” και “μίσος” απέναντι στην οικογένεια του Πρωθυπουργού

Η ανάρτηση της κόρης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιστροφή της από το Ομάν και η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στα "ψέματα".

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, προέβη σε δημόσια ανάρτηση στο Facebook, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την “τοξικότητα” και το “μίσος” που εκδηλώνεται εναντίον της οικογένειας του Πρωθυπουργού. Κοινοποίησε την ανάρτηση της κόρης του Πρωθυπουργού, Σοφίας Μητσοτάκη, η οποία αφορούσε το εισιτήριο επιστροφής της από το Μουσκάτ του Ομάν.

«Η τοξικότητα και το μίσος τους δεν έχουν όρια. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Ούτε συζύγους, ούτε παιδιά. Αρκεί να διασπείρουν τα ψέματά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης, υπογραμμίζοντας την έλλειψη ορίων στην κριτική που ασκείται.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Μητσοτάκη, κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε προηγουμένως απαντήσει σε δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο, τα οποία ισχυρίζονταν ότι επέστρεψε από το Ντουμπάι με ιδιωτικό τζετ. Η ίδια είχε διευκρινίσει ότι η πτήση της ήταν “η πέμπτη πτήση επαναπατρισμού από την ευρύτερη περιοχή, όχι η πρώτη, ούτε η δεύτερη”, προσπαθώντας να διαψεύσει τις παραπληροφόρησεις.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com