Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανταλλαγή πυρών Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ για την Εξεταστική Επιτροπή

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για "υποκριτικό παραλήρημα" και "ανοίκειους χαρακτηρισμούς" εναντίον του εισηγητή της, ενώ το ΠΑΣΟΚ απαντά για "αλαζονική και καθεστωτική αντίληψη".

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις εξελίξεις στην Εξεταστική Επιτροπή. Η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της, εξέφρασε την “έκπληξή” της για το “υποκριτικό παραλήρημα” του ΠΑΣΟΚ και τους “ανοίκειους χαρακτηρισμούς” που απηύθυνε προς τον εισηγητή της επιτροπής, Μακάριο Λαζαρίδη.

Το κυβερνών κόμμα κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για “άθλια μεθοδολογία”, “απίστευτα ψέματα” και “κυνική και προκλητική στάση” του μάρτυρα κ. Τζεδάκη, τον οποίο χαρακτήρισε “στενό συνεργάτη και φίλο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ”. Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει ότι ο κ. Λαζαρίδης δεν επιτέθηκε σωματικά στον μάρτυρα, κάτι που, σύμφωνα με την ίδια, διέψευσε και ο κ. Τζεδάκης.

Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι ο κ. Λαζαρίδης αποτελεί “καθρέφτη της αλαζονικής και καθεστωτικής αντίληψης της διακυβέρνησης της ΝΔ”.

Η Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι οι “πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί” του ΠΑΣΟΚ “στοχοποιούν χωρίς αποδείξεις” τον εισηγητή της, με σκοπό την “αποπροσανατολισμό από την υπόθεση”. Υπογράμμισε, επίσης, ότι η “προστασία απέναντι σε ύβρεις και συκοφαντίες δεν συνιστά ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής” και δήλωσε πως η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς και οι “βαρύτατες ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης”, θα διερευνηθούν σε βάθος, παρά την προσπάθεια αποφυγής τους από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com