Μαρινάκης: Η αντιπολίτευση θέλει να πέσει ο Μητσοτάκης, δεν θέλει αλήθεια και δικαιοσύνη
Η αντιπολίτευση θέλει μπάχαλο και αποσταθεροποίηση.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε την αντιπολίτευση λέγοντας ότι η αντιπολίτευση θέλει να εργαλειοποιήσει τη συμμετοχή των πολιτών στο συλλαλητήρια για τα Τέμπη γιατί “θέλει να πέσει ο Μητσοτάκης”.
«Να είναι ξεκάθαρο ότι την παρουσία των πολιτών που ο καθένας θα πάει για τον δικό του λόγο, για την αλήθεια, για την δικαιοσύνη, η αντιπολίτευση θα προσπαθεί να την καπηλευθεί, να την εργαλειοποιήσει. Γιατί η αντιπολίτευση δεν θέλει αλήθεια και δικαιοσύνη, θέλει να πέσει ο Μητσοτάκης.
Η αντιπολίτευση θέλει το μπάχαλο, την αποσταθεροποίηση», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Το μόνο που θέλουν είναι να ρίξουν την κυβέρνηση και αυτός είναι ο στόχος της παρουσίας της αντιπολίτευσης, στο συλλαλητήριο. Και στο πλαίσιο αυτού του στόχου θα προσπαθήσουν να εργαλειοποιήσουν την παρουσία του απλού κόσμου που θα πάει εκεί για δικαιοσύνη».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι βλέπουμε ήδη πως «την παρουσία πολλών συμπολιτών μας με αυτό το αίτημα για δικαιοσύνη, προσπαθεί η αντιπολίτευση- και θα το κορυφώσει την Παρασκευή- να την καπηλευθεί, να την μεταφράσει με τον δικό της τρόπο σε αντικυβερνητική διαδήλωση με κομματικά χαρακτηριστικά».
«Καλό είναι, όσο το δυνατόν μπορούμε, είναι αναγκαίο να κρατάμε την ψυχραιμία μας. Βεβαίως, άλλο η οργή, άλλο η βία. Η οργή, αν κάποιος σε κατηγορεί ότι είσαι «δολοφόνος», είναι δικαιολογημένη. Αλλά η οργή δεν σημαίνει βία. Δεν πρέπει ποτέ να μιλάμε για μία αντίδραση πέραν της απάντησης και η καλύτερη απάντηση είναι το επιχείρημα. Και χρειάζεται ψυχραιμία. Είναι σημαντικό να είμαστε ψύχραιμοι, το ζητώ αυτό και απευθύνω αυτή την έκκληση. Και απευθύνω αυτή την έκκληση και στα στελέχη της ΝΔ», ανέφερε.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις