Βουλή: Επεισόδιο με τον Δημήτρη Μάντζο και συνεργάτιδα του ΠΑΣΟΚ
Το περιστατικό προκάλεσε λιποθυμίες, ενώ απαιτήθηκε η άμεση παρέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου.
Έντονη αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κοινοβούλιο, όταν από το γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζου, ακούστηκαν δυνατές φωνές που θύμιζαν σφοδρή λογομαχία. Το περιστατικό προκάλεσε λιποθυμίες, ενώ απαιτήθηκε η άμεση παρέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο γραφείο, που βρίσκεται στο ισόγειο του κοινοβουλευτικού μεγάρου, παρόντες ήταν μόνο ο κ. Μάντζος και μια συνεργάτιδα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Η ένταση σήμανε συναγερμό στους υπαλλήλους των γειτονικών γραφείων, καθώς και στα στελέχη ασφαλείας της Βουλής, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για να διερευνήσουν το συμβάν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η πρώτη απάντηση της υπαλλήλου προς τα στελέχη της φρουράς ήταν καθησυχαστική καθώς φέρεται να τους είπε ότι τίποτα σοβαρό δεν έχει συμβεί και πως απλά η ίδια είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Στη συνέχεια ωστόσο ο κ. Μάντζος αλλά και η υπάλληλος μετέβησαν στο γραφείο του φρουράρχου της Βουλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Μάντζος μετέβη αυτοβούλως στον φρούραρχο του κοινοβουλίου όπου και παραδέχθηκε ότι είχε έντονο διαπληκτισμό για ζήτημα επαγγελματικής φύσης με τη συνεργάτιδα και πως κατά τη διάρκεια της διαφωνίας η υπάλληλος λιποθύμησε λόγω χρόνιου ζητήματος υπότασης που αντιμετωπίζει. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως στη συνέχεια κλήθηκε η υπάλληλος προκειμένου να παράσχει τις δικές της εξηγήσεις.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις