Ο James Hetfield των Metallica έφτασε στην Αθήνα για την έναρξη της περιοδείας
Με το βλέμμα στραμμένο στην ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ, ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες θαυμαστές.
Στην Αθήνα προσγειώθηκε ο James Hetfield, ο εμβληματικός frontman των Metallica, ενόψει της μεγάλης συναυλίας που πρόκειται να συγκλονίσει το κοινό. Ο θρυλικός μουσικός, συνοδευόμενος από την αρραβωνιαστικιά του, Adriana Gillett, έφτασε στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος, όπου και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις. «Είμαι κουρασμένος, υγιής και έτοιμος να ροκάρω», δήλωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, δείχνοντας πανέτοιμος για την έναρξη του ευρωπαϊκού σκέλους της παγκόσμιας περιοδείας τους, «M72 World Tour».
Η πρεμιέρα της περιοδείας έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαΐου στην Αθήνα, σηματοδοτώντας την αρχή μιας σειράς συναυλιών σε 12 πόλεις, ανάμεσα στις οποίες το Λονδίνο, το Δουβλίνο, το Βερολίνο, η Ζυρίχη, η Βουδαπέστη και η Μπολόνια. Η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον ξεκινήσει, με το ΟΑΚΑ να προετοιμάζεται πυρετωδώς για να φιλοξενήσει μία από τις κορυφαίες metal βραδιές που έχουν καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της χώρας.