Ενημέρωση με ένα κλικ

Φρικτός θάνατος 70χρονης – Την κατασπάραξαν τα σκυλιά της

Της επιτέθηκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού της προκαλώντας της σοβαρά τραύματα από τα οποία υπέκυψε.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 70χρονη  γυναίκα  στο χωριό Πλατανούλια της Λάρισας όπου εντοπίστηκε νεκρή έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τα σκυλιά της μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Η γυναίκα έφερε δαγκώματα από σκυλιά και βρέθηκε νεκρή στην αυλή της οικία της, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σκυλιά δικά της ή της οικογένειάς της.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα.

Φρίκη στον Τύρναβο: Σκυλιά κατασπάραξαν ηλικιωμένη μέχρι θανάτου -

Η αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση των αιτιών του τραγικού συμβάντος, παραγγέλλοντας μάλιστα νεκροψία-νεκροτομή για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της. Προχώρησε στην προσαγωγή, του συζύγου και του γιού της, μετά το τραγικό περιστατικό.

Άγνωστο πως, περισσότεροι από 11 σκύλοι επιτέθηκαν στη γυναίκα προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Τις κραυγές της άκουσαν γείτονές της που έσπευσαν σε βοήθεια. Δεν κατάφεραν ωστόσο να σταματήσουν τα αγριεμένα σκυλιά, με την άτυχη γυναίκα να καταλήγει στα τραύματά της.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε και η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή, συνεργείο του δήμου θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των ζώων από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία καθώς το περιστατικό πέρα από τη θλίψη που σκόρπισε στην περιοχή, προκάλεσε και φόβο στους κατοίκους για τη συμπεριφορά των ζώων στο εξής.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει