Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Moments» με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Ένα ταξίδι αναμνήσεων
Ο αγαπημένος παρουσιαστής μιλά για την παιδική του ηλικία, τη Θεσσαλονίκη, τους πρώτους έρωτες και τις συγκινήσεις που σημάδεψαν τη ζωή του.
Το Σάββατο 18 Απριλίου, η εκπομπή «Moments» με τη Ζέτα Μακρυπούλια καλωσορίζει έναν από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σε ένα επεισόδιο γεμάτο συναίσθημα, αναμνήσεις και δυνατές στιγμές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μοιράζεται προσωπικές ιστορίες και εμπειρίες.
Μέσα από μια ιδιαίτερη διαδρομή ζωής, ο Γρηγόρης μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, ξεκινώντας από τη Μεγάλη Παναγιά, το χωριό της καταγωγής του στη Χαλκιδική. Στο πατρικό του παππού και της γιαγιάς του, αναπολεί με συγκίνηση τα παιδικά του χρόνια και μοιράζεται στιγμές που τον καθόρισαν. Στην πλατεία του χωριού, φίλοι από τα παλιά τον περιμένουν με εκπλήξεις και ιστορίες από την εποχή της αθωότητας.
Η πορεία συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη, πόλη στην οποία μετακόμισε η οικογένειά του. Στο πατρικό σπίτι, αντικείμενα και ήχοι ξυπνούν έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις. Στη συνέχεια, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο χαρούμενη με ένα πάρτι για παλιούς συμμαθητές, όπου ξεδιπλώνονται ιστορίες από τα σχολικά χρόνια, τα πρώτα φλερτ, αλλά και μια απρόσμενη επικοινωνία με τον πρώτο του μεγάλο έρωτα.
Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απολαμβάνουν μπουγάτσα από το μαγαζί όπου εργαζόταν ο παρουσιαστής ως παιδί. Μια ιδιαίτερα συγκινητική έκπληξη τον περιμένει όταν ο πατέρας του, φτάνοντας από τη Θεσσαλονίκη, εμφανίζεται ξαφνικά στο πλατό.
Λίγο πριν ο Γρηγόρης αποφασίσει να μετακομίσει στην Αθήνα, η εκπομπή κάνει μια στάση στον ΟΑΕΔ, φέρνοντας στο φως μνήμες από τα χρόνια των σπουδών του. Εκεί, μια ξεχωριστή έκπληξη τον περιμένει με την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου.
Οι μουσικές εκπλήξεις δεν λείπουν, καθώς ο Χρήστος Πάζης τραγουδά για τον φίλο του, θυμίζοντας αξέχαστες βραδιές στις «Μούσες» της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, η πορεία της καριέρας του Γρηγόρη ξεδιπλώνεται μέσα από σημαντικές στιγμές και μαρτυρίες συνεργατών του.
Σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, η σύντροφός του, Νάνσυ Αντωνίου, μιλά για τη σχέση τους και τον άνθρωπο πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας μια πιο προσωπική πλευρά του. Η βραδιά ολοκληρώνεται με μουσική, καθώς ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης ερμηνεύει ζωντανά το αγαπημένο τραγούδι του Γρηγόρη, σε ένα δυνατό και συγκινητικό φινάλε.