Ενημέρωση με ένα κλικ

Ένταση στο Survivor: Σφοδρή αντιπαράθεση Μαντίσας – Benzy

Ο καβγάς ξεκίνησε πριν από τον αγώνα ασυλίας και του επάθλου, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες.

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor, στις 7 Απριλίου, κορυφώθηκε σε ένταση λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ασυλίας και του επάθλου φαγητού. Η Μαντίσα και ο Benzy, μέλη της ομάδας των Αθηναίων, βρέθηκαν σε ευθεία αντιπαράθεση μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες τους.
Το κλίμα δείχνει πως η Μαντίσα έχει απομακρυνθεί από την υπόλοιπη ομάδα, με τους συμπαίκτες της να την έχουν σε απόσταση. Η ίδια προσπάθησε να εξηγήσει τη στάση της, με τον Benzy να αντιδρά έντονα, απαιτώντας επιτακτικά μια συγγνώμη. «Δεν πειράζει, bro. Ακόμα ούτε ένα “συγγνώμη”. Δεν πειράζει τι έκανες στη ζωή σου, ακόμα ούτε ένα “συγγνώμη”, bro. Ένα “συγγνώμη” και προχωράμε. Αν έλεγες “συγγνώμη” πριν μια εβδομάδα, θα τελείωνε, bro. Μόνο “συγγνώμη”. Ένα “συγγνώμη”! Έχεις τόσο αέρα και τόσο “εγώ”, δεν μπορείς να πεις “συγγνώμη”. Και τώρα είμαστε εδώ όλοι περίεργοι, και ακόμα θα είμαστε έτσι όταν είσαι δίπλα μας, bro. Πόσες φορές πρέπει να σου πω να πεις “συγγνώμη”;» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Μαντίσα απάντησε: «Το μόνο λάθος που έχω κάνει, είναι που έπιασα τον Νίκο». Η ένταση, ωστόσο, συνεχίστηκε, με τον Benzy να της λέει: «Που κάνεις σουσού με τους πάντες; Κάνεις σουσού… πόσες φορές με πιάνεις κι εγώ φρικάρω γιατί σου λέω… Δεν θέλω να μιλάω για άλλους, bro, δεν με νοιάζει. Ήρθα εδώ να παίξω παιχνίδια, το focus μου είναι εδώ. Εδώ, εδώ, εδώ. Αγώνα, αγώνα. Θέλω να κερδίσω κάθε ματς… Δεν με νοιάζει το σουσού για κανέναν. Εσύ χάζεψες μέσα στο παιχνίδι! You got lost! You got lost!»
Η Μαντίσα επέμεινε στην τοποθέτησή της: «Το μόνο λάθος που έχω κάνει, είναι που συζήτησα με τον Νίκο σαν να συζητούσα με οποιονδήποτε άνθρωπο, είπα την άποψή μου σε λάθος άνθρωπο. Μόνο αυτό».
Ο Benzy επανήλθε, λέγοντας: «Και τι σου είπα για δύο εβδομάδες; Να μην του μιλάς! Και τι μου είπες; “Γιατί ζηλεύεις; Ζηλεύεις!”. Εγώ θα ζήλευα τον Νίκο κάπου; Δεν με ξέρεις! Δεν ξέρεις ποιος είμαι». Η Μαντίσα συνέχισε: «Το μόνο λάθος είναι που ανταλλάξαμε απόψεις και ο Νίκος τις μετέφερε, τις μετέφρασε, τις είπε, δεν ξέρω πώς, όπως ήθελε. Αλλά μπορεί να μιλήσει κι ο Νίκος, αν θέλει».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com