Ενημέρωση με ένα κλικ

Βασίλης Θωμόπουλος: «Η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν δύσκολη και δυστυχής»

Ο σκηνοθέτης μίλησε για την υπόθεση #MeToo και τις δικαστικές εξελίξεις, εκφράζοντας τη λύπη του για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την υπόθεση που απασχόλησε έντονα το ελληνικό #MeToo. Ο κ. Θωμόπουλος, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ηθοποιό, δήλωσε ότι ο Φιλιππίδης χρειάζεται ησυχία και χρόνος για να επεξεργαστεί την κατάσταση μετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση, χαρακτηρίζοντάς την “δύσκολη και δυστυχή”.

«Μου είπαν, “είναι ο Πέτρος εδώ”, αλλά δεν τον είχα δει καθόλου. Νομίζω πως χρειάζεται μια ησυχία. Η απόφαση αυτή ήταν δύσκολη και δυστυχής για τον Πέτρο. Πρέπει να συγκεντρωθεί, να το αφομοιώσει, να καταλάβει τι έχει συμβεί. Να κάνει αυτά που πρέπει ή να μην κάνει τίποτα, δεν ξέρω τι θέλει να κάνει», ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Συνεχίζοντας, ο Βασίλης Θωμόπουλος διευκρίνισε τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Εγώ, ας πούμε, έχω δουλέψει με τον Πέτρο το 2005. Έχουν περάσει είκοσι χρόνια, δεν έχουμε ξαναδουλέψει μαζί. Έχω περάσει κάποια χρόνια υπέροχα μαζί του, σαν συνεργάτες ήταν… Τα προσωπικά μας… η προσωπική μας σχέση δεν είναι καλή».

Ο σκηνοθέτης δεν παρέλειψε να εκφράσει τη θλίψη του για το σύνολο της διαδικασίας: «Περνάω άσχημα κι εγώ για όλη αυτή την κατάσταση. Στεναχωρήθηκα. Ξέρω τα κορίτσια, στεναχωρήθηκα για όλο αυτό που ζήσανε. Δεν περίμενα τόσο ακραία συμπεριφορά. Δεν τα φανταζόμουν», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com