Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ελλάδα αποχαιρετά την αείμνηστη Μαρινέλλα σε συγκινητική κηδεία

Στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, πλήθος κόσμου, πολιτικοί και καλλιτέχνες είπαν το στερνό αντίο στη θρυλική ερμηνεύτρια.

Η Ελλάδα είπε σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, το στερνό αντίο στη σπουδαία Μαρινέλλα, μια εμβληματική μορφή του ελληνικού πενταγράμμου. Χιλιάδες θαυμαστές, φίλοι και στενοί συνεργάτες της αείμνηστης ντίβας συγκεντρώθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών, είτε αυτοπροσώπως είτε νοητά, για να αποτίσουν φόρο τιμής, προσκυνώντας και αφήνοντας ένα λουλούδι.

Η οικογένεια της τραγουδίστριας, εμφανώς συντετριμμένη, κατέφτασε λίγο πριν τις 08:00 στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης, συνοδεύοντας τη σορό της αγαπημένης τους μητέρας και γιαγιάς. Η σορός της είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου.

Στεφάνια με συλλυπητήριες ευχές απέστειλαν, μεταξύ άλλων, το Υπουργείο Πολιτισμού, το πρωθυπουργικό ζεύγος, οι πολιτικές ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Τη σπουδαία ερμηνεύτρια αποχαιρέτησαν επίσης στενοί της φίλοι και συνάδελφοι, όπως η Νάνα Μούσχουρη, η Λουκία Καρρέρ-Πλέσσα, η Κατιάνα Μπαλανίκα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού.

Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθηκαν, για να πουν το δικό τους «καλό ταξίδι», ο Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ, η Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Μάστορας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Λάκης Λαζόπουλος, η τελευταία σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω, ο Γιώργος Κατσαρός, καθώς και πλήθος απλού κόσμου που με την αγάπη του συνόδευσε την πορεία της.

Η θλιβερή είδηση του θανάτου της Μαρινέλλας είχε γίνει γνωστή το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαρτίου, με μια λιτή ανακοίνωση από την οικογένειά της προς τα Μέσα. «Με βαθιά θλίψη σας ανακοινώνουμε την απώλεια της Μαρινέλλας, αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς, η οποία κατέληξε στο σπίτι της, σήμερα 28 Μαρτίου 2026 στις 18:00», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός, ο καλλιτεχνικός κόσμος έσπευσε, μέσω αναρτήσεων στα social media και δηλώσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές, να αποχαιρετήσει τη Μαρινέλλα και να μοιραστεί προσωπικές αναμνήσεις. Η Άννα Βίσση, ο Γιάννης Πάριος, η Χάρις Αλεξίου, η Νάνα Μούσχουρη, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν μόνο μερικοί από εκείνους που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους με τη μεγάλη ερμηνεύτρια, αφήνοντας σπαρακτικές αναφορές.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com