Ενημέρωση με ένα κλικ

Σταμάτης Φασουλής στο J2US: “Αισθάνομαι φρικτή ανακούφιση και ενοχή” μετά την απώλεια της Μαρινέλλας

Συγκίνηση και φορτισμένη ατμόσφαιρα στο live του J2US, με την αποχώρηση του ζευγαριού Θανάση Βισκαδουράκη και Ξένιας Βέρρα.

Η χθεσινή βραδιά του J2US χαρακτηρίστηκε από έντονα συναισθήματα, με την απώλεια της μεγάλης ερμηνεύτριας Μαρινέλλας να βαραίνει ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα του πλατό. Παρά το πένθος, το πρόγραμμα έπρεπε να συνεχιστεί, με τα ζευγάρια να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή.

Ο Σταμάτης Φασουλής, σε μια συγκινητική στιγμή, εξέφρασε στον Νίκο Κοκλώνη τα συναισθήματά του, λέγοντας: «Αισθάνομαι μια φρικτή ανακούφιση και μια ενοχή, δεν είναι εύκολο». Η δήλωσή του αυτή αντικατοπτρίζει την περίπλοκη συναισθηματική κατάσταση που βιώνουν όσοι έφυγαν από τη ζωή.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, όπως αναμενόταν, όλα τα ζευγάρια προσπάθησαν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό, με την ποιότητα των εμφανίσεων να είναι υψηλή. Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε κάθε ζωντανό πρόγραμμα, κάποιοι έπρεπε να αποχωρήσουν.

Στο τέλος του show, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε την αποχώρηση του ζευγαριού που αποτελούνταν από τον Θανάση Βισκαδουράκη και την Ξένια Βέρρα, ολοκληρώνοντας το “ταξίδι” τους στο J2US.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com