Νίκος Μουτσινάς: Η επιστροφή στην τηλεόραση και το νέο τηλεπαιχνίδι “Lingo”
Ο αγαπημένος παρουσιαστής μιλά για την απόφασή του να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι, τη συνεργασία του με το Star και την επιθυμία του για άμεση επαφή με το κοινό.
Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού “Lingo” στο Star, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παρουσιάσει ένα τέτοιο πρόγραμμα. Μετά από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, ο παρουσιαστής επιστρέφει την Κυριακή 29/3 στις 18:25 με ένα παιχνίδι που υπόσχεται να διασκεδάσει τους τηλεθεατές.
Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ότι η επιθυμία του να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι ήταν δεδομένη, καθώς θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο που δεν έχει ξανακάνει. “Είμαι σε μία διάθεση στη ζωή μου, είμαι χαρούμενος, είναι τα πράγματα ωραία, έχω κέφι”, δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ένας από τους κύριους λόγους ήταν η αποφυγή των συνηθισμένων τηλεοπτικών αντιπαραθέσεων. “Θα ήθελα να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι για να μην έχω επαφή με το ‘είπες’, ‘είπα’, ‘γνώμη’, ‘γιατί’, ‘κόντρα’, ‘μόντρα’, ‘τόντρα’”, εξήγησε.
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το παιχνίδι “Lingo”, τονίζοντας ότι είναι πολύ ωραίο και πως η συνεργασία με το Star, με την οποία επιθυμούσε να συνεργαστεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι εξαιρετική. “Είναι πολύ ωραία η συνεργασία με το Star, είναι όλοι χαρούμενοι, οπότε ερχόμαστε και γίνεται κάτι πολύ ωραίο”, ανέφερε. Παρά την κόπωση που συνεπάγεται η απαιτητική δουλειά, η ατμόσφαιρα στο πλατό, η καλή διάθεση των παικτών και οι στιγμές διασκέδασης, όπως περιέγραψε, κάνουν τις ώρες να περνούν ευχάριστα, σαν να βρίσκεται με φίλους.
Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι για τον Νίκο Μουτσινά είναι η διάδραση με τον κόσμο, κάτι που βιώνει μέσω των περιοδειών και του θεάτρου. Αν και υπήρχε επαφή με το κοινό στο “Καλό Μεσημεράκι”, ήθελε να ζήσει από κοντά αυτή τη σχέση που έχει αναπτυχθεί με τα χρόνια, νιώθοντας την οικειότητα που αισθάνεται ο κόσμος μαζί του. “Νιώθουν ότι με ξέρουν, υπάρχει μία οικειότητα και από τα χρόνια. Οπότε είναι όντως σαν να έρχονται σε εισαγωγικά ‘γνωστοί μου’ για να παίξουμε. Κι αυτό είναι ωραίο”, εξομολογήθηκε.