Το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή σαρώνει στην τηλεθέαση
Εντυπωσιακή επίδοση για την πρωινή εκπομπή του Alpha, με υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό.
Η πρωινή εκπομπή “Happy Day” με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέγραψε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης την Πέμπτη 26 Μαρτίου, ιδίως στο δυναμικό κοινό 18-54, φτάνοντας σε ένα τέταρτο κοντά στο 40%. Συγκεκριμένα, η εκπομπή του Alpha επικράτησε με 25,4% μεριδίου, ξεπερνώντας κατά πολύ τον ανταγωνισμό.
Αναλυτικότερα, οι εκπομπές “Χασαπόπουλου-Βούλγαρη” διατήρησαν τη δυναμική τους με 16,5%, ενώ για τον ΣΚΑΪ και το OPEN τα ποσοστά ήταν μονοψήφια, 9,9% και 8,2% αντίστοιχα. Στη συνέχεια, το “Καλημέρα Ελλάδα” κατέγραψε 3,9% και το “Νωρίς Νωρίς” μόλις 2,2%, με την τελευταία εκπομπή να βρίσκεται για μισή ώρα στο απόλυτο μηδέν.
Στο γενικό σύνολο, η κατάταξη διαφοροποιείται. Η “Κοινωνία Ώρα MEGA” προπορεύτηκε με σχεδόν 20% τηλεθέασης. Ακολούθησαν το “Σήμερα” με 16,2% και η “Ώρα Ελλάδος” με 14,5%. Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε στο 13,6%, ενώ οι Στάθης-Σίσκος στο 8,1%. Στην τελευταία θέση βρέθηκε η εκπομπή “Κατσούλης-Ηλιάκη” με μόλις 2,9%.
Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση και ενδεικτικά της χρονικής ζώνης μετάδοσης.