Οι αθώοι: Η επιστροφή στην Κέρκυρα και οι νέες προκλήσεις
Ο Γιάννος, μετά τον θάνατο του Ερημίτη, επιστρέφει στην πατρίδα του, αλλά η παρουσία του πυροδοτεί νέα προβλήματα.
Το 1918, στην Ήπειρο, ο Γιάννος, έχοντας διδαχθεί από τον Ερημίτη, έχει μεταμορφωθεί σε έναν άνθρωπο γαλήνιο, γεμάτο αγάπη και συγχώρεση. Μετά τον θάνατο του μέντορά του, ο δρόμος της επιστροφής τον οδηγεί πίσω στην Κέρκυρα.
Φτάνοντας στο χωριό, βρίσκει καταφύγιο στους Αράθυμους, οι οποίοι τον προσλαμβάνουν ως ζευγά. Η σχέση του με τη γη και τα ζώα αποκτά μια σχεδόν μεταφυσική διάσταση, ενώ ταυτόχρονα κερδίζει αμέσως την εμπιστοσύνη των παιδιών της Μαργαρίτας.
Ωστόσο, η παρουσία του Γιάννου δεν περνάει απαρατήρητη. Ο Πέτρος, νιώθοντας τη ζήλια να φουντώνει ξανά, βλέπει την κατάσταση να απειλεί τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες.
“Οι Αθώοι”, απόψε στις 22:10 στο MEGA.