Ραφαήλ Καρυωτάκης: Από το TikTok στη δραματική σχολή και το μέλλον της υποκριτικής
Ο νεαρός influencer μιλάει για την πορεία του, τη σχέση του με το TikTok και τους νέους του στόχους στην υποκριτική.
Σε μια ειλικρινή συνέντευξη που παραχώρησε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, ο Ραφαήλ Καρυωτάκης αποκάλυψε πτυχές της πορείας του, από την έντονη παρουσία του στο TikTok μέχρι την αφοσίωσή του στη δραματική σχολή. Αν και πολλοί τον αντιλαμβάνονται ως TikToker, ο ίδιος δεν αποδέχεται πλήρως αυτόν τον χαρακτηρισμό, εξηγώντας τους λόγους πίσω από αυτή του τη στάση.
«Τώρα είμαι καλά, κάνω πράγματα και παράλληλα είμαι σε δραματική σχολή», δήλωσε ο Ραφαήλ, περιγράφοντας την πορεία του ως δύσκολη αλλά ταυτόχρονα πολύτιμη. «Το κόμπλεξ του να μην έχεις τελειώσει δραματική σχολή, το ‘χα εγώ από μόνος μου. Δεν είχα δεχθεί πολλά σχόλια γι’ αυτό, ίσως από ένα δυο άτομα που όμως τα προσπέρασα».
Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο οποίος μετρά 1,3 εκατομμύριο ακολούθους στο TikTok, αναφέρθηκε στην περίοδο που η πλατφόρμα αποτελούσε το κύριο επαγγελματικό του ενασχόληση. «Υπάρχουν άνθρωποι που σίγουρα ζουν απ’ αυτό, εγώ όμως είμαι ιδιαίτερη περίπτωση γιατί τότε το έκανα πριν από την καραντίνα με αρκετό κοινό από το εξωτερικό και τα χορηγικά δεν ήταν, τότε, τόσο πολύ της μόδας».
Ο νεαρός δημιουργός αποκάλυψε ότι έχει αφαιρέσει παλαιότερα βίντεο από το TikTok και έχει απομακρυνθεί ελαφρώς από την πλατφόρμα, καθώς φοβόταν ότι θα θεωρηθεί αποκλειστικά TikToker. «Κάτι που κακώς γιατί, αν μη τι άλλο, μου άνοιξε πόρτες. Έκανα πράγματα εξαιτίας του TikTok και τώρα υπάρχουν κάποια βίντεο, τα οποία μπορεί να δει ο κόσμος και να πει “καλά τι κάνει τώρα;”, αλλά δεν με νοιάζει. Τα ‘χω αφήσει, ανεβάζω ακόμα TikTok όταν έχω όρεξη να δω κάτι ή κάτι να επικοινωνήσω και είμαι πάρα καλά», εξήγησε.
Παρόλα αυτά, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι άκουσε σχόλια όπως «α, ήρθε ο TikToker να παίξει», γεγονός που τον έκανε να πάρει μια απόσταση. Η στροφή του προς την υποκριτική και η ενασχόλησή του με τη δραματική σχολή δείχνουν ξεκάθαρα τη δέσμευσή του σε ένα ευρύτερο καλλιτεχνικό μέλλον.