Γιάννης Κολοκυθάς: Η συγκινητική εξομολόγηση για παιδικά χρόνια, χωρισμό γονιών και τη σχέση με τη μητέρα του
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Nansou Tv" για την προσωπική του ζωή, τις δυσκολίες και τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρεί.
Ο Γιάννης Κολοκυθάς βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube, “Nansou Tv”, όπου μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής του, αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, τον χωρισμό των γονιών του και την ιδιαίτερα στενή σχέση που διατηρεί μέχρι σήμερα με τη μητέρα του.
«Γεννήθηκα στην Αθήνα. Δεν έχω δώσει πολλές συνεντεύξεις, μόνο λίγες και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μεγάλωσα στα Άνω Πατήσια και η γειτονιά μου είναι η Φωκίωνος Νέγρη. Μου αρέσει πολύ το κέντρο της Αθήνας, εκεί περπατάω συχνά. Εξάλλου, και η μητέρα μου μένει εκεί, οπότε έχουμε μια πολύ στενή σχέση», δήλωσε ο ηθοποιός.
Ο Γιάννης Κολοκυθάς αποκάλυψε πόσο βαθιά τον επηρέασε ο χωρισμός των γονιών του, ο οποίος συνέβη όταν ήταν μόλις 10 ετών. «Με τον πατέρα μου δεν έχω καμία σχέση. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και αυτό με πλήγωσε βαθιά. Για πολλά χρόνια, ο χωρισμός τους ήταν μια διαρκής πληγή. Ο πατέρας μου έκανε πράγματα που δεν μου άρεσαν, αλλά πλέον τα έχω αφήσει πίσω στο παρελθόν», εξήγησε.
Παρά τις δυσκολίες, σήμερα διατηρεί μαζί του μια βασική επικοινωνία. «Επικοινωνούμε. Μένει εκτός Αθήνας με τη δική του οικογένεια. Έχω αδέλφια από τον πατέρα μου και μιλάμε. Ήμουν από τα λίγα παιδιά χωρισμένων γονιών στην εποχή μου και επειδή πήγαινα σε ιδιωτικό σχολείο, αυτό σχολιαζόταν. Για αυτό, αποχώρησα διακριτικά και πήγα σε δημόσιο σχολείο, όπου πέρασα μια χαρά», είπε.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση, μίλησε για τη μητέρα του και τον αγώνα που έδωσε προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά τον χωρισμό. «Η μαμά μου ήταν πολύ νέα τότε. Έμεινε με ένα παιδί στην αγκαλιά στα 30 της και έπρεπε να στήσει από την αρχή ένα σπίτι, καθώς δεν εργαζόταν. Η κυρία Δώρα, η μητέρα μου, ξεκίνησε να δουλεύει ως καθαρίστρια και έφτασε να γίνει διευθύντρια. Με τη μητέρα μου είχαμε πάντα μια σχέση βαθιάς αγάπης, όπως αρμόζει σε μάνα και γιο», κατέληξε.