Ενημέρωση με ένα κλικ

Καλομοίρα: Συμβουλές για τη Eurovision και τον Ακύλα

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος του 2008 μιλά στην ΕΡΤ για την εμπειρία της και τον φετινό διαγωνισμό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Καλομοίρα, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2008 κατακτώντας την τρίτη θέση με το τραγούδι “Secret Combination”, παραχώρησε συνέντευξη στην ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, “Eurovision GR”. Μιλώντας στον Θάνο Παπαχάμο, η Καλομοίρα μοιράστηκε πολύτιμες συμβουλές για τον φετινό εκπρόσωπο της χώρας, Ακύλα.

“Πρέπει να είναι ο εαυτός του”, τόνισε η Καλομοίρα, εξηγώντας ότι η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να ξεχωρίσει κανείς τι είναι σημαντικό από τις πολλές συμβουλές που θα λάβει. “Θα πρέπει να ξέρεις τι είναι καλό για σένα γιατί εσύ θα είσαι πάνω στη σκηνή, εσύ θα υποστηρίξεις το τραγούδι, εσύ πρέπει να το δώσεις στον κόσμο.”

Συνεχίζοντας, η τραγουδίστρια υπογράμμισε τη σημασία της αυθεντικότητας: “Αν δεν είναι κάτι για εσένα και τον χαρακτήρα σου, άστο. Να είσαι συνέχεια ο εαυτός σου, αυτόν αγάπησε ο κόσμος”.

Η Καλομοίρα εξέφρασε επίσης τον θαυμασμό της για το φετινό video clip, δηλώνοντας: “Είδα το video clip και μου άρεσε πάρα πολύ, είναι πολύ διασκεδαστικό και είναι όλο πάνω στη Eurovision”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com