Ελένη Μενεγάκη: Η απάντηση στα δημοσιεύματα χωρισμού
Σχολιασμός από Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα για τις φήμες που διέψευσε η παρουσιάστρια.
Η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, δηλώνοντας: «Επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός… Ψευδή και συκοφαντικά». Το θέμα αυτό σχολιάστηκε στον αέρα της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο» από τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα.
Ο Ντίνος Σιωμόπουλος, αναφερόμενος στις φήμες, δήλωσε αρχικά: «Σώνει και καλά να χωρίσει η Ελένη με τον Μάκη, άντε από ‘δω! Κάποιος πέταξε μια μπαρούφα τώρα…». Από την πλευρά της, η Στέλλα Γκαντώνα πρόσθεσε: «Ο καθένας λέει ότι του ‘ρχεται σε αυτή τη χώρα».
Λίγο αργότερα, ο διάλογος εξελίχθηκε, με τον Ντίνο Σιωμόπουλο να εκφράζει την απορία του για το πώς ορισμένοι άνθρωποι εμφανίζονται με “αποκλειστικές πληροφορίες”. Η Στέλλα Γκαντώνα ανταπάντησε: «Τώρα, θέλεις να σου πω ότι στο παρά ένα έχουμε σώσει εδώ πράγματα που δεν σώζονται…», με τον Σιωμόπουλο να κλείνει με την αιχμηρή παρατήρηση: «Και η βλακεία είναι ανίκητη!».