Ιωάννα Τούνη: Ξεκαθαρίζει για την επίσκεψη στον γυναικολόγο και την “τοξικότητα”
Η γνωστή influencer έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις για την υγεία της και την αρνητική κριτική στα social media.
Η Ιωάννα Τούνη, κατά την πρόσφατη άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”. Η γνωστή influencer θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες περί εγκυμοσύνης, οι οποίες προέκυψαν μετά από την επίσκεψή της σε γυναικολόγο.
«Όλα καλά. Δεν ξέρω γιατί ήρθες. Ο Χριστός και η Παναγία, όχι δεν είμαι έγκυος», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη, εξηγώντας ότι η επίσκεψη αφορούσε προληπτικό έλεγχο. «Παιδιά, ένα τεστ ΠΑΠ έκανα και γενικά κορίτσια να ελέγχεστε! Κάθε χρόνο να κάνετε τεστ ΠΑΠ, να υπάρχει ενημέρωση γιατί είναι για την υγεία μας. Ήρθα να πάρω το μωρό μου οπότε πρέπει να κάνω γρήγορα».
Σε ερώτηση σχετικά με την τοξικότητα που αντιμετωπίζει στα social media, ιδιαίτερα μετά από ένα βίντεο στο TikTok που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, η Ιωάννα Τούνη τόνισε: «Δεν ξέρω ποιο από όλα τα τοξικά πράγματα έχεις στο μυαλό σου, πραγματικά. Εγώ κάνω focus στο καλό. Τοξικοί υπάρχουν παντού και δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι δεν πάνε μπροστά γιατί πάντα συγκρίνουν το καλό τους με κάτι που δεν έχουν και δεν είναι ποτέ χαρούμενοι».