Ναταλί Κάκαβα: Σχόλια για Σάκη Τανιμανίδη και “Αδύναμο κρίκο”
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις μεταγραφές τηλεοπτικών σταθμών και στην κριτική του Γιώργου Λιάγκα για το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ.
Η Ναταλί Κάκαβα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και στη δημοσιογράφο Ρέα Ιωάννου, σχολίασε τρέχοντα τηλεοπτικά θέματα. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της για την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη από τον ΣΚΑΪ, αλλά και για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το τηλεπαιχνίδι “Ο αδύναμος κρίκος”.
Σχετικά με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Ναταλί Κάκαβα δήλωσε: “Πολύ καλά κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης και πάει στον ΣΚΑΪ. Έχεις έναν άνθρωπο σε μια δύσκολη χρονιά, που σχεδόν τίποτα δεν σου πάει καλά, ο οποίος πρωταγωνιστεί και μπορεί να σου φέρει φρέσκες ιδέες και φρέσκο αίμα. Ο ίδιος είναι παραγωγός, ο ίδιος είναι παρουσιαστής και… τον αφήνεις να φύγει μέσα από τα χέρια σου”. Επισήμανε, δε, πως “Μπράβο στον ΣΚΑΪ, θα πω. Νομίζω ότι είναι μια μεταγραφή πολύ θετική για τον ΣΚΑΪ και πολύ αρνητική για τον ΑΝΤ1 που, πραγματικά, νομίζω ότι φέτος έχει χάσει εντελώς τον προσανατολισμό του”.
Στη συνέχεια, η Ναταλί Κάκαβα αναφέρθηκε στα λόγια του Γιώργου Λιάγκα. “Είδα το απόσπασμα που ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι, παρόλο που δεν βλέπει τηλεόραση, έκατσε και είδε τον “Αδύναμο κρίκο” γιατί έβλεπε ενημέρωση στο OPEN. Και μπράβο του που, παρόλο που ανήκει στον ΑΝΤ1, βλέπει ενημέρωση στο OPEN. Μπράβο, Γιώργο. Είπε ότι η Μαρία Μπακοδήμου ήταν ολιγοβαρής, αλλά από το πρώτο επεισόδιο έβγαλε το συμπέρασμα για μια γυναίκα που ήταν άρρωστη και έβλεπες ότι δεν μπορούσε σχεδόν να μιλήσει;”, διερωτήθηκε η παρουσιάστρια.
