Ο «Εκατομμυριούχος» επιστρέφει με Grand Prize Week και έπαθλα 300.000€
Ένα mini πρωτάθλημα 4 ημερών κορυφώνεται με τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου οι παίκτες διεκδικούν ένα εντυπωσιακό χρηματικό έπαθλο.
Απόψε στις 20:00 στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη δεύτερη συναρπαστική εβδομάδα Grand Prize στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από ένα mini πρωτάθλημα τεσσάρων ημερών, το οποίο θα κορυφωθεί με τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν το εντυπωσιακό ποσό των 300.000€.
Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν 15 ερωτήσεις, τη χρήση δύο μαξιλαριών, τεσσάρων βοηθειών, καθώς και την προσθήκη μιας «καρέκλας» και μιας κρίσιμης απόφασης που μπορεί να τριπλασιάσει την αξία. Στη διάρκεια της Grand Prize Week, κάθε διαγωνιζόμενος που συμμετείχε στα καθημερινά επεισόδια της Πέμπτης, της Παρασκευής και του Σαββάτου, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει τη θέση του στον μεγάλο τελικό. Αυτό επιτυγχάνεται με την κατάκτηση τουλάχιστον του δεύτερου «μαξιλαριού», δηλαδή με την ορθή απάντηση στην 10η ερώτηση, η οποία έχει αξία 5.000€.
Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού του και με δέλεαρ τη δυνατότητα να διεκδικήσει έως και 300.000€, ο παίκτης καλείται να εισέλθει σε μια χρηματική διαπραγμάτευση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στόχος είναι να συμφωνήσουν στο τελικό ποσό που θα κρατήσει ο παίκτης από τα ήδη κερδισμένα χρήματά του, προκειμένου να «κλειδώσει» τη συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Εάν ο παίκτης αποδεχτεί την πρόταση του παρουσιαστή, εξασφαλίζει το συμφωνηθέν ποσό και κερδίζει το εισιτήριο για τον τελικό. Το σημαντικό είναι ότι, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στον τελικό, τα χρήματα που «κλείδωσε» δεν χάνονται, προσφέροντας μόνο τη δυνατότητα αύξησης των κερδών.
Κάθε Κυριακή, η αγωνία και το χρηματικό έπαθλο στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» αυξάνονται δραματικά, με τους παίκτες να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 300.000€. Στον μεγάλο τελικό, όσοι διαγωνιζόμενοι έχουν διαπραγματευτεί επιτυχώς τα κέρδη τους και έχουν δεχτεί την πρόκληση, θα καθίσουν σε ειδικά διαμορφωμένες θέσεις στο πλατό. Η σειρά συμμετοχής τους στον τελικό θα καθορίζεται από τα συνολικά κέρδη που εξασφάλισαν κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, με τον παίκτη που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσό να έχει την πρώτη ευκαιρία να διεκδικήσει τα 300.000€.
Σε αυτή τη διασημότερη καρέκλα της ελληνικής τηλεόρασης, παίκτες ρισκάρουν, δοκιμάζοντας τις γνώσεις, την ψυχραιμία και τη στρατηγική τους. Η δεύτερη εβδομάδα Grand Prize του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, υπόσχεται στιγμές που κόβουν την ανάσα, γεμίζοντας τα απογεύματα με νέες συγκινήσεις, αγωνία, ένταση και απρόσμενες ανατροπές, σε ένα παιχνίδι με πλούσια ιστορία στην ελληνική και παγκόσμια τηλεόραση.
