Ενημέρωση με ένα κλικ

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η εσωστρέφεια, οι ανασφάλειες και η πορεία προς την αυτοπεποίθηση

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την παιδική του ηλικία, την πορεία του στην υποκριτική και την ισορροπία μεταξύ εσωστρέφειας και κοινωνικότητας.

Ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2Night Show”, μοιράστηκε προσωπικές στιγμές από τα παιδικά του χρόνια, σκέψεις για τον χαρακτήρα του και τη σχέση του με την τέχνη της υποκριτικής. Περιέγραψε τον εαυτό του ως έναν εσωστρεφή άνθρωπο που βρήκε τον τρόπο να ισορροπήσει μεταξύ ανασφάλειας και αυτοπεποίθησης.

«Πάντα είχα τα δικά μου “κουτάκια”, ήταν κάτι έμφυτο. Δεν ένιωσα ποτέ περιορισμένος από τους γονείς μου, ήταν χαρακτηριστικό μου από μικρός. Δεν ήθελα να αισθάνομαι ότι σπαταλώ χρόνο», ανέφερε, τονίζοντας ότι παρότι γνώριζε πως οι γονείς του θα χαιρόταν αν ήταν καλός μαθητής, δεν αισθάνθηκε ποτέ πίεση.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην καταγωγή του, εξηγώντας: «Έχω καταγωγή από τα Χανιά, αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα. Πηγαίνω εκεί τα καλοκαίρια. Η μητέρα μου, που είναι μουσικός, χαίρεται πολύ για την πορεία μου. Έχω έναν μικρότερο αδερφό, με διαφορά τριών ετών, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης παραδέχθηκε: «Οι περισσότεροι που δεν με γνωρίζουν, πιστεύουν ότι βγάζω μια άμυνα. Όχι απρόσιτος, αλλά υπάρχει μια ακούσια άμυνα. Μόλις όμως γνωριστώ με κάποιον και νιώσω ασφάλεια, αφήνομαι και αναδύεται ο αληθινός μου εαυτός».

Εξήγησε πως η εσωστρέφεια ήταν πάντα ένα έντονο στοιχείο της προσωπικότητάς του. «Δεν ήμουν το “ωραίο παιδί” του σχολείου ούτε ιδιαίτερα κοινωνικός. Είχα συγκεκριμένους φίλους. Έχω προσπαθήσει να γίνω πιο κοινωνικός, κυρίως λόγω της δουλειάς που το απαιτεί, αλλά η εγγενής μου τάση παραμένει η εσωστρέφεια».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν διστάζει να κάνει πράγματα μόνος του, λέγοντας: «Τώρα ας πούμε, είχα πάει μια μέρα στο θέατρο τελείως μόνος μου, χωρίς φίλο ή κάποιον να με συνοδεύει».

Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του με το κοινό, εκφράζοντας τη συγκίνησή του όταν οι τηλεθεατές ακολουθούν έναν ηθοποιό και στο θέατρο: «Είναι πολύ ωραίο όταν αντιλαμβάνεσαι ότι φέρνεις τον κόσμο από την τηλεόραση στο θέατρο και κάτι συμβαίνει, κάτι αλλάζει».

Τέλος, στάθηκε στον ρόλο της τύχης στην καριέρα του: «Μικρότερος, έδινα μεγάλη σημασία στην τύχη, γιατί δυσκολευόμουν να αναγνωρίσω στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω καλά. Μεγαλώνοντας, προσπαθώ να βρω μια ισορροπία. Η τύχη παίζει ρόλο, αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό. Κάτι κάνεις και εσύ καλά».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com