Ο ηθοποιός Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης μιλά για την παράσταση “Ο φονιάς” και την προσωπική του ζωή
Ο πρωταγωνιστής του έργου "Ο φονιάς – Έγκλημα και αθώωση" παραχώρησε συνέντευξη, αναφερόμενος στην πλοκή, την οικογένειά του και τις προτιμήσεις του στη ζωή.
Ο γνωστός ηθοποιός Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο φονιάς – Έγκλημα και αθώωση» που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Buongiorno» και τον Άρη Καβατζίκη.
Αναφερόμενος στην παράσταση, ο κ. Παπαδοκωνσταντάκης δήλωσε: «Είναι μία γνωστή ιστορία, και από τότε είχα φρικάρει με την ιδέα ότι όχι απλά ο άνθρωπος αυτός αθωώθηκε, λόγω του ότι αθωώνονταν για το έγκλημα τιμής, αλλά επέστρεψε και στο χωριό και το χωριό όλο πέρασε και του φίλησε τα χέρια».
Επιπλέον, ο ηθοποιός μοιράστηκε στοιχεία από την προσωπική του ζωή, λέγοντας: «Γεννήθηκα σε μία οικογένεια με πολλή αγάπη και στοργή. Τη μάνα μου και τις αδερφές μου τις λατρεύω. Ο μπαμπάς ήταν μια μορφή, πολύ φιλοσοφημένος. Είχα όλο το πακέτο της ευγένειας και της αγάπης».
Σχετικά με τις σχέσεις και τις προτιμήσεις του, ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης εξήγησε: «Είμαι άνθρωπος που αγαπάει πιο εύκολα. Ερωτεύομαι εύκολα ναι, αλλά αγαπώ πιο εύκολα. Μπαίνω πιο γρήγορα στην αγάπη, το περνάω το στάδιο του έρωτα εύκολα. Προτιμώ τη συντροφική ζωή από την οικογενειακή. Θαυμάζω την οικογενειακή ζωή στους άλλους, αλλά δεν θα μπορούσα να την κάνω με τίποτα».
