Ενημέρωση με ένα κλικ

“Θλιβερή” και “μίζερη” η εκπομπή της ΕΡΤ: Το “στοπ” της Κατερίνας Καινούργιου στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Έντονος σχολιασμός στο "Super Κατερίνα" για τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη σχετικά με τη βραδινή εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά.

Το πρωινό της Τρίτης (24/2) στην εκπομπή “Super Κατερίνα” επικεντρώθηκε σε δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη, οι οποίες χαρακτήρισαν τη βραδινή εκπομπή της ΕΡΤ με τον Γιώργο Κουβαρά ως “θλιβερή” και “μίζερη”. Τα σχόλια αυτά, που ειπώθηκαν από την Γραμμέλη με αφορμή μια ατάκα του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, εξέφρασε αρχικά κάποιους ενδοιασμούς, αναρωτώμενη ποιος έχει το δικαίωμα να κρίνει ποιες εκπομπές “αξίζουν” στην ΕΡΤ. Από την άλλη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης υπερασπίστηκε την ελευθερία της κριτικής, τονίζοντας ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη, ως φίλη του, μίλησε ευγενικά και δεν μείωσε το κύρος του παρουσιαστή. Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι η ίδια η εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά σημείωσε 8% στο γενικό σύνολο, ενώ ο ίδιος πέρασε καλά κατά την επίσκεψή του.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου συμφώνησε ότι η λέξη “θλιβερή” είναι πολύ βαριά, ενώ η Δάφνη Μπόκοτα τόνισε ότι οι εκπομπές της ΕΡΤ στοχεύουν σε ένα διαφορετικό, ηλικιακά, κοινό. Ο Χάρης Χρονόπουλος επεσήμανε την “μόνιμη εμμονή” του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου με την ΕΡΤ, υποστηρίζοντας ότι θα σχολίαζε αρνητικά οποιαδήποτε εκπομπή, ακόμη και αν μεταφερόταν στην ΕΡΤ.

Η Κατερίνα Καινούργιου, κλείνοντας το θέμα, δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί την εκπομπή, καθώς έχει “καλύτερα πράγματα να κάνει”, και ανέφερε ότι η ΕΡΤ διαθέτει πολύ καλύτερες παραγωγές. Θύμισε, παράλληλα, την επιτυχία του Γιώργου Κουβαρά στο debate των πολιτικών αρχηγών πριν από δύο χρόνια, υπογραμμίζοντας την ανάγκη διαχωρισμού αυτών των επιτευγμάτων από την κριτική που δέχεται η βραδινή του εκπομπή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com