Το Τελευταίο Νησί: Επιστροφές, Μυστικά και Συγκρούσεις στην ΕΡΤ1
Ένα διπλό επεισόδιο φέρνει στο φως σκοτεινές ιστορίες, απρόσμενες αποκαλύψεις και νέες προκλήσεις για τους κατοίκους του μυστηριώδους νησιού.
Η ένταση κορυφώνεται στο «Το Τελευταίο Νησί», το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1, καθώς η άφιξη του Σταύρου, πρώην συζύγου της Μαρίας, στο νησί, πυροδοτεί νέες συγκρούσεις και φέρνει τη Μαρία αντιμέτωπη με ένα απωθημένο παρελθόν. Ο Παύλος, προσπαθώντας να διατηρήσει την ισορροπία, μπλέκεται αναπόφευκτα στις εντεινόμενες διαμάχες, ενώ ο Γιώργος βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στους γονείς του. Ταυτόχρονα, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι το νησί κρύβει περισσότερα μυστήρια από όσα αρχικά φανταζόταν.
Η Δέσποινα ξεδιπλώνει σταδιακά τις πραγματικές της φιλοδοξίες, καθώς σκοτεινές συμφωνίες κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ οι παλιοί κάτοικοι εκπέμπουν σήματα κινδύνου για το επερχόμενο κακό. Το νησί μπαίνει σε τροχιά σύγκρουσης, με ένα απρόσμενο ατύχημα που αφορά τον Στρατή να προκαλεί αναστάτωση και να αποκαλύπτει τις εύθραυστες ισορροπίες στην οικογένεια της Δέσποινας. Στο μεταξύ, η Μαρία και ο Γιώργος συνεχίζουν την έρευνά τους στο σπίτι, πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο στις σκοτεινές ιστορίες του παρελθόντος του νησιού.
Ο Σταμάτης αρχίζει να αποκαλύπτει τα μυστικά που συνδέονται με την περίοδο της Κατοχής και τους Άγγλους στρατιώτες, ενώ ο Παύλος, παρά τις προσπάθειές του να κρατήσει αποστάσεις, δέχεται ολοένα και μεγαλύτερη πίεση από πρόσωπα και καταστάσεις. Η παρουσία του Σταύρου προκαλεί έντονες εντάσεις και δημιουργεί νέα διλήμματα για τον Γιώργο.
Η Δέσποινα δρα αποφασιστικά, επιδεικνύοντας την πρόθεσή της να ελέγξει πλήρως το μέλλον του νησιού. Παράλληλα, αναδύονται νέες σχέσεις, ενώ παλιές πληγές παραμένουν ανοιχτές, κρατώντας τους θεατές σε αγωνία. Το «Τελευταίο Νησί» προβάλλεται απόψε στις 22:00 με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1.
